Kredit- & inkassohandläggare till Thorn PrivatFinans i Stockholm

Om jobbet

Nytt jobb som inkasso- och kredithandläggare till Thorn PrivatFinans i Stockholm!

Älskar du service, problemlösning och vill jobba som inkasso- och kredithandläggare? Har du intresse för ekonomi och vill vara en del av ett växande finansbolag i Stockholm? Sök då ett av våra två jobb som inkasso- och kredithandläggare till Thorn PrivatFinans!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kredithandläggare på Thorn PrivatFinans kommer du vara en del av ett familjärt företag där samarbete och öppenhet värderas högt. I ett team på fem personer (totalt ca trettio personer på kontoret) kommer du se till att leverera bästa möjliga kundservice och fortsätta utveckla företaget. Drivs du av att ge förstklassig kundservice och söker utmaningar inom ekonomi, finans och kredithandläggning är detta någonting för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Kredit- och inkassohandläggare på Thorn PrivatFinans har du löpande kontakt med kunder för att exempelvis lägga upp avbetalningsplaner för att lösa utestående inbetalningar. Detta är en roll med en härlig mix av kundtjänst, administration och ekonomi.

Dagligen kommer du:
  • Kontrollera nya låneavtal och färdigställa dem för utbetalning
  • Hålla kontakt med kunder som ligger efter med betalningar främst via utgående samtal men även via mail och SMS
  • Hantera ärenden som rör bedrägeriförsök, dödsbon och skuldsanering
  • Samarbeta med inkassobolag och Kronofogden
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Här kommer du dagligen jobba med frågor som rör krediter och inkasso. Thorn PrivatFinans har kontor i Solna strand, strax norr om Stockholm. Du kommer vara en del av ett familjärt team på ett kontor med totalt 30 anställda. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som kredit- och inkassohandläggare tror vi att du har jobbat i minst ett år inom kundtjänst där du hanterat frågor som rör krav och inkasso. Vi ser att du har en gymnasial utbildning och om du dessutom läst kurser i ekonomi är det meriterande.

Som person tror vi att du älskar kundservice och har en förmåga att inge förtroende i bemötandet med främst kunder, men även i relationen med kollegor och chefer. Då du självständigt kommer ta dig an kundärenden ser vi att du gillar att ta eget ansvar samtidigt som du har ett prestigelöst och flexibelt sätt gentemot dina kollegor.

Låter detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Ekonomi
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Bank & Finans

Ring Julia Wengse, 0768 72 57 77

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.