KREATIV OCH STRUKTURERAD GRAFIKER TILL ESPRESSO HOUSE

Om jobbet

Som anställd för Espresso House spelar det ingen roll vilken befattning du har, vi alla är utbildade Baristor i grunden. Vem du än har kontakt eller samarbetar med kommer det alltid att vara en Barista, vare sig det är med vår VD, HR-avdelning, Ekonomi-avdelning, Distriktschef eller Etablerare. För oss är det viktigt att alla vet vad vår verksamhet handlar om!

Espresso House är idag Nordens största coffee shop kedja med cirka 300 coffee shops och över 4500 medarbetare fördelade på Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har ett eget bageri och bygger nu även vårt eget kafferosteri. Vi växer så det knakar och ska nu utöka vårt marknadsteam och söker därför dig som vill bli vår nya grafiker och formgivare.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Grafiker är du en del av formgivning och produktion av allt grafiskt material inom Espresso House. Du blir en del av Espresso House Marknadsteam och kommer att arbeta tätt ihop med vår Grafiska projektledare, Marknadskoordinator samt övriga funktioner på avdelningen.
  • Formgivning och produktion av allt grafiskt material inom Espresso House Group så som, skyltar, etiketter, menyer och övrigt grafiskt displaymaterial. Även formgivning och produktion av Espresso House kampanjelement och material till våra cirka 14 nordiska kampanjer per år.
  • Kontaktperson mot externa partners som exempelvis tryckeri/extern byrå samt koordinering av beställningar.
  • Delaktig i att det grafiska uttrycket på Espresso House går i linje med Espresso House varumärkesidentitet i allt material.
Utöver dessa arbetsuppgifter så innebär rollen som Grafiker även att samverka och bistå andra delar av Marknadsteamet vid behov samt att upprätthålla en konstruktiv och bra dialog med andra avdelningar på Espresso House. Du rapporterar till Petra Dahlman, Head of Marketing.

VAD ERBJUDER DU OSS?
  • Du har minst 2 års relevant yrkeserfarenhet från exempelvis inhouse-, reklambyrå eller marknadsavdelning, gärna i ett större företag.
  • Vi ser att du har någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning på grafisk design och produktion.
  • Du är van att arbeta kreativt och är en säker grafiker och formgivare. Vidare har du erfarenhet av arbete från idé till färdig kampanj - oavsett media samt mycket god kunskap inom både print och digital produktion.
  • Meriterande är erfarenhet att arbeta med det skrivna ordet. Vi värdesätter mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du har mycket goda kunskaper i InDesign, Photoshop samt Illustrator
På Espresso House är det de personliga egenskaperna som är mest avgörande. Som person är du kreativ och idéskapande samtidigt som du är strukturerad - en viktig kombination i denna roll!

Utöver detta är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta och du förväntas ta en naturlig plats i vårt Marknadsteam. Du drar dig inte för att varken be om hjälp eller erbjuda den till andra. Du förstår även vikten av att anpassa din kommunikation till din målgrupp, såväl inom som utanför Espresso House.

Som en del av ett serviceorienterat företag behöver du ha en känsla för service och gilla att leverera hög kvalitet till andra i ett ibland högt tempo. Du har ett eget driv och tar ansvar för att leverera resultat.

VAD ERBJUDER VI DIG?
Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Du får vara med och skapa och påverka hela Espresso House kommunikationsuttryck för våra gäster.

Espresso House befinner sig i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att medverka till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa hos oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

ÖVRIGT
Tjänsten utgår från vårt huvudkontor på Drottninggatan i Stockholm men vissa resor förekommer. Tjänsten ska tillsättas snarast och rekrytering kommer att starta omgående och ske löpande.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Espresso House är ett företag som ständigt förändras och växer. Därför söker vi alltid nya inspirerande personer som vill jobba med oss på Sveriges mest passionerade coffee shop-kedja. Personer som brinner för att servera fantastiskt kaffe och som sätter gästen i första rummet.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var