Systemägare/Scrum master - Elektro hydraulisk stödaxelstyrning

Om jobbet

Vill du bli systemägare till Scanias första "steer-by-wire"system?

Sektionen Vehicle Controls Systems, ansvarar för Scanias inbyggda chassistyrsystem. För flertalet av dessa system utvecklar vi all funktionalitet själva. Vi arbetar tvärfunktionellt med samlokaliserad kompetens och agila arbetsmetoder. Arbetet bedrivs i team med stort inflytande på våra arbetssätt. Vi inspireras av lean och inom teamen har vi en god stämning i vilka vi är öppna och lär av varandra.

Chassis Controls är en grupp som har en mycket inspirerande och spännande produktportfölj. Vi söker just nu dig som vill vara med och utveckla EST- (Elektro Hydraulisk Stödaxelstyrning) systemet samt andra inbyggda system relaterade till styregenskap. Du kommer ingå i ett fokuserat team som arbetar mycket nära varandra i ett brett kontaktnät och med mål i sikte.

Dina arbetsuppgifter

kravställning och testning på systemnivå, funktionsnivå och komponentnivå.

kontinuerlig kontakt med komponentleverantören samt med interna kunder och leverantörer

Scrum Master för teamet ”Styrning”Din profil


Vi söker dig som är civilingenjör med några års arbetslivserfarenhet av inbyggda system. Du har arbetat i en agil värld tidigare som certifierad Scrum Master eller liknande. Kunskap och erfarenhet av modellbaserad utveckling är mycket meriterande liksom fordonsdynamik samt erfarenhet av systemutveckling på Scania.

Din förmåga att ta ansvar och vara strukturerad är av stor vikt. Du ska även behärska svenska och engelska i tal och skrift.

För mer information

Kontakta gärna Magnus Wallenstrand, gruppchef, vid funderingar, 08-553 858 18

bifoga CV, personligt brev och betygskopior.

I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com

OBS! Ange Scanias Job Id 20172428 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus GmbH och är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 44 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2015 uppgick faktureringen till 95 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6,8 miljarder kronor Scanias pressreleaser finns på www.scania.com/group