Kravanalytiker för CRM-system till Länsförsäkringar AB

Om jobbet

På Länsförsäkringar AB trivs du som vill jobba som kravanalytiker med att utveckla deras CRM-system vidare

På Länsförsäkringar AB ställs du inför spännande utmaningar dagligen som utvecklar dig vidare i karriären. Här får du en händelserik vardag i en organisation som satsar stort på det digitala. Du blir en del av en grupp som ansvarar för styrning av den outsourcade verksamheten samt den totala IT-leveransen inom våra digitala kanaler och CRM.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir länken mellan verksamhet och IT och får:
  • Som ansvarig för CRM-systemet göra skillnad då systemet är en central del för verksamhetens resultat
  • En roll med många interna och externa kontaktytor
  • Ett utvecklande jobb med balans mellan jobb och fritid
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • fånga in verksamhetens behov, översätta och dokumentera samt skriva systemkrav
  • daglig uppföljning och kravställning av olika aktiviteter
  • kvalitetssäkring av CRM-systemet samt vara drivande i vidareutvecklingen
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Här får du en roll mellan IT och verksamheten där är det händer mycket. Du blir en del av en grupp som ansvarar för styrning av den outsourcade verksamheten samt den totala IT-leveransen inom våra Digitala Kanaler och CRM.

VEM ÄR DU?

Du har troligtvis tidigare jobbat med att omvandla verksamhetens behov till IT-krav. Kanske har du jobbat som systemägare, CRM ansvarig eller kravanalytiker. Vi ser även gärna att du har en förståelse för outsourcad verksamhet.

Då CRM-systemet är ett komplext system med kopplingar till flera andra system är det önskvärt att du har en god systemförståelse samt en analytisk ådra. Du tycker komplexa flöden är kul och har en förmåga att se kopplingar och helheten.

Du är en drivande person som har en god förmåga att kommunicera med personer från såväl verksamheten som på IT-sidan. Eftersom många kontakter finns utanför Sverige ser vi att du pratar och skriver engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Systemanalytiker

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.