Kött/fisk/delikatess till Ingaröhallen

Om jobbet

Storesupport AB söker nu för Ingaröhallens räkning 2 st Butiksmedarbetare Kött/fisk och Delikatess på deltid.

Tjänsterna avser tillsvidareanställningar på deltid, ca 8 timmar/vecka (helg). Provanställning tillämpas.

Om Tjänsten

Du kommer att arbeta i vår prisbelönta manuella delikatess där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att erbjuda butikens kunder bästa tänkbara service. Dina arbetsuppgifter blir främst att expediera kunder från hela delikatessen men kan även innefatta andra arbetsuppgifter.

Du som söker denna tjänst har ett stort driv och engagemang. Du ska ha ett stort matintresse som du gärna delar med dig av till våra kunder. Det är ett krav att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara i vår manuella delikatess, men det är viktigt att du vid behov även kan hoppa in och hjälpa dina kollegor på övriga avdelningar med försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Din Profil

Det är viktigt att du verkligen gillar att arbeta i butik och ser det som en framtid.

Vi förväntar oss att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder och försäljning. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla ett varierat tempo, där det är lite lugnare under vinterhalvåret och fullt ös under sommaren.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för detaljer som helhet. Du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta inom livsmedelsbutik och har även arbetat i en manuell delikatess.

Mer Information

Butikens öppettider är måndag - fredag 07:00-22:00. Lördag - söndag 08:00-21:00.

Arbetstid: Fasta tider

Lördagar och söndagar varannan helg 15:00-20:00 för ena tjänsten

Lördagar och söndagar varannan helg 14:00-18:00 för andra tjänsten.

Under lov och under sommaren kommer tjänsterna att gå upp till 50-100 %. Perfekt för dig som studerar.

Ansökan

Intervjuerna sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu. Sista ansökningsdatumet är 21 oktober. Vid frågor om tjänsterna kontakta gärna Anna Wolthon Konsultchef Stockholm Storesupport AB.
Jobbfakta
Ort
Värmdö
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Ingaröhallen är en matbutik som brinner för att ge service och matinspiration.

De klarar av den svåra utmaningen att vara mer av en landsortsbutik under vinterhalvåret och en storstadsbutik med högt tempo och krävande matkunder under sommaren. Allt detta genomförs med stor kompetens och stolthet av en mycket kunnig och servicemedveten personal. Ingaröhallen har en stor färskvaruavdelning med prisbelönt manuell kött/fiskdisk och många lokalt producerade varor som får matlusten att växa.

Handlaren heter Johan Edlund och har drivit Ingaröhallen sedan 2004.

Johan säger själv: ”Vi är en fristående butik men har ett grundavtal med Axfood och Hemköp som säkerställer vår varuförsörjning och drift på ett fint och tryggt sätt. Vi har också möjligheten att handla från lokala leverantörer samt från andra leverantörer vilket vi utnyttjar ganska väl.

Det här tillsammans har gjort att vi, med hjälp av våra kunder, har skapat en butik som inte ser ut som en standardbutik vilket jag tror har varit vårt framgångsrecept.

Som handlare och anställd så ska det vara kul att gå till arbetet och träffa sina medarbetare och man ska känna sig stolt över att arbeta här. Många kunder väljer vår butik för att det är en härlig stämning. Kunderna blir trevligt bemötta och känner sig sedda av personalen.”