Kortare uppdrag för den teknikintresserade - Montörer till Flir Systems

Om jobbet

Har du precis tagit studenten och söker ditt första arbete inom teknik? Eller har du tagit ett uppehåll i din ingenjörsutbildning och söker ett kortare heltidsuppdrag inom mekanik? Här är jobbet för dig! Vi söker dig med ett tekniskt intresse och som vill utvecklas i en roll som montör hos ett högteknologiskt företag som Flir! Uppdraget pågår fram till årsskiftet och här finns möjligheten att, för den som vill, arbeta mycket samt skaffa meriterande arbetslivserfarenhet inför en karriär inom teknik!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Flir Systems räkning montörer inom områdena mekanik och optik. Vår kund är en marknadsledande leverantör av värmekameror och behöver nu förstärkning under en period av hög arbetsbelastning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Flir Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Flir Systems.

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du arbeta med att montera mekanik och kretskort till värmekameror. Du testar sedan produkterna för att se så allt fungerar som det ska. Du kommer även arbeta en del med lödning och mestadels monterar du samma typ av produkt. Du kommer snabbt in i arbetsuppgifterna eftersom det är ett relativt rutinmässigt arbete och stundvis kan arbetstempot vara högt.

Tjänsten passar dig som antingen vill ha ett första jobb inom teknik efter studenten eller dig som i dagsläget tagit ett uppehåll i dina ingenjörsstudier. Du får möjligheten att få inblick i spännande produkter hos ett högteknologiskt företag vilket är värdefull erfarenhet för framtida yrkesval inom teknik.

Vi söker dig som
  • Har studerat teknik på gymnasienivå eller motsvarande.
  • Har ett tekniskt intresse.
Det är meriterande om du i skolan eller arbetslivet testat på att montera samt löda.

För tjänsten söker vi dig som är noggrann samt kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta. Du behöver ha en prestigelös samt ihärdig inställning och ska även kunna arbeta i ett högt tempo när det behövs. En positiv attityd är även av största vikt för att komma in i gruppen.

Övrig information
  • Start: 1 november
  • Omfattning: 2 månader
  • Placering: Täby
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Flir Systems är pionjär på marknaden för kommersiella värmekameror och levererar kameror till forskning, industri, polismyndighet och militär i över 50 år. Från förebyggande underhåll, tillståndsövervakning, icke-förstörande provning, forskning och utveckling, medicinsk vetenskap, temperaturmätning och termiska tester till polisarbete, övervakning, säkerhet och processkontroll erbjuder vår kund marknadens bredaste utbud av värmekameror såväl för nybörjare som för proffs.