Koordinerande servicehandläggare till Sundbybergs stad

Om jobbet

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som servicehandläggare på stadsmiljö- och serviceförvaltningen i Sundbybergs stad. Du kommer att arbeta i en funktion som heter Servicedesk och koordinera mellan firstlinesupport, support i frågor från medborgare i kommunen samt parkeringsservice.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sundbyberg Stad räkning fyra servicehandläggare som kommer ingå i servicedeskteamet och arbeta två pass/veckan, motsvarande ca 10 timmar. Idag har vi två konsulter som arbetar med dessa arbetsuppgifter, men de behöver förstärkning för att kunna ge Sundbybergs Stads medborgare en suverän serviceupplevelse. Tjänsten som servicehandläggare innebär att du kommer arbeta med att handlägga inkommande ärenden via telefon, mail och via deras egen felanmälningsapplikation.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sundbybergs Stads önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sundbybergs Stad.

Arbetsuppgifter

Servicedesk har tre stationer som du kommer att arbeta på. Det är enklare firstlinesupport till internt anställda, support till kommunens medborgare samt parkeringsservice. När du är på ett arbetspass för parkeringsservice arbetar du från Sundbybergs bibliotek och hjälper kunder på plats att registrera parkeringsavgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på diverse frågor som inkommer via telefon och mail från medborgare, företag och andra kunder.
 • Svara på lättare rutinbaserade IT-frågor från internt anställda på kommunen
 • Handlägga ärenden gällande frågor om bland annat vatten och avlopp, avfall, felanmälan och parkeringsärenden.
 • Hantera fakturaunderlag.
Tjänsten passar dig som har ett samhällsintresse och vill vara med och bidra till Sundbybergs stads utveckling.

Vi söker dig som
 • Student med minst ett år kvar av studierna
 • Studerar samhällsplanering, statskunskap eller IT/teknik
 • Tidigare erfarenhet från att arbeta inom service
 • God telefonvana
Du är vidare duktig på att uttrycka dig kommunikativt, både skriftligt och muntligt, då du kommer att vara den första personen som kommer i kontakt med stadens invånare. Det är även meriterande om du kan andra språk än svenska.

Om du bor i Sundbybergs stad är det därtill lättare för dig att svara på de frågor som kommer in. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom en kommunal verksamhet.

Som person har du ett brinnande intresse för service, och färdigställer alltid ditt arbete noggrant för att inte lämna någonting åt slumpen. Vidare har du hög personlig mognad, och sätter alltid kundens intresse i fokus. Eftersom Serviceenheten i Sundbybergs stad är i uppstarten, ser vi gärna att du har en förmåga att självgående kunna driva ditt eget arbete, och även ta initiativ till förändringar och förbättringar. Du ska även ha en fallenhet för att skapa goda relationer och kunna samarbeta med kollegorna på enheten. Stor vikt kommer läggas på personligheten.
 • Start: början av oktober
 • Omfattning: deltid
 • Placering: Stockholm, Sundbyberg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.