Koordinator med intresse för design och kommunikation

Om jobbet

Här är uppdraget för dig som har erfarenhet av att arbeta i en koordinerande och rådgivande roll samt har kunskaper inom CRM-system och webbpubliceringsverktyg.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tikkurilas räkning en koordinator. Som koordinator kommer du att arbeta i en bred och rådgivande roll där fokus är service och administration till arkitekter och projektörer som använder Tikkurilas produkter. Du kommer att ingå i ett specialistteam med sju kollegor men arbeta självständigt i din roll. Start är 31 oktober och uppdraget sträcker sig 6 månader. Du kommer de två första veckorna få en introduktion av personen som har rollen idag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tikkurilas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tikkurila.

Arbetsuppgifter

Som koordinator kommer du arbeta med rådgivning, service och administration till arkitekter och projektörer som har frågor kring Tikkurilas produkter. Du kommer att ha ett specialistteam bakom dig och vid avancerade frågor koordinera så att arkitekterna får rätt hjälp. Du kommer ansvara för produktionsledning av arbetet kring nyhetsbrev och då ansvara för korrekturläsning samt att alla delar inkommer i rätt tid. I ditt arbete ingår även att anordna event och arkitektföreläsningar, du ansvarar då för bland annat mailutskick via Apsis, deltagarlistor samt bokningar av lokaler. Du kommer vidare vara ett administrativt stöd och diverse administrativa projekt kan förekomma under anställningen.

Du kommer till exempel att:
  • arbeta med rådgivning, service och administration till arkitekter och projektörer
  • koordinationen och skapande av nyhetsbrev
  • anordna event och arkitektföreläsningar
  • vara ett administrativt stöd vid olika administrativa projekt
Vi söker dig som

Vi söker dig som har en för uppdraget relevant utbildning. Det kan exempelvis vara en utbildning inom inredning, byggnad, digital kommunikation eller någon marknadsutbildning. Det är viktigt att du har erfarenhet att arbeta digitalt med något publiceringsverktyg, CRM-system samt är bevandrad i begrepp inom färg och byggbranschen. Tikkurila använder sig av Apsis som publiceringsverktyg. Vi ser gärna att du har 2-3 års arbetslivserfarenhet inom området. Du ska även ha mycket goda kunskaper i Office-paketet och gärna Power-Point då det finns administrativa arbetsuppgifter som kräver det. Det är meriterande om du har någon slags branscherfarenhet och att du då arbetat i en likande roll.

Som person är det viktigt att du är driven, självgående och serviceinriktad. Du behöver ha lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter då du kommer arbeta självständigt i din roll och kommer även under perioden få både egna ansvarsområden samt hoppa in där det behövs.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.