Kontorsassistent till svensk/finskt investmentbolag

Om jobbet

Nu har du chansen att växa i en bred administrativ roll hos Rite Ventures - ett företag där stora utvecklingsmöjligheter ges. Är du en hjälpsam person som vill bli en bidragande faktor till framgång samt har det finska språket liggandes varmt om hjärtat? Då kanske denna spindel-i-nätet-tjänst med stor variation kan vara något för just dig. Vi söker dig som är klipsk, snabbtänkt och kan driva på ditt eget arbete på ett effektivt sätt.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Rite Ventures räkning en kontorsassistent. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rite Ventures önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Rite Ventures.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent kommer du bli ett administrativt stöd hos vår kund i centrala Stockholm. Utöver kontorsarbete kommer du få förmånen att vara behjälplig i deras reception och bli ansiktet utåt, vilket ställer krav på din serviceförmåga.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta reseräkningar, kvittoredovisningar och rese- och mötesbokningar
 • Utföra betalningar
 • Koordinera och genomföra event, vilket kan betyda att du behövs under kvällstid
 • Köpa in kontorsmaterial, sköta kontakt med leverantörer och ansvara för att det är ordning och reda på kontoret
 • Förbereda kaffe, ta emot besökare och se till att den tekniska utrustningen fungerar som den ska
Vidare kommer du få göra enklare presentationer, sammanställa styrelseutvärderingar och sköta dokumenthantering och korrespondens. Detta betyder att vi söker dig som har förmågan att formulera dig väl både i skrift och tal, i såväl svenska som engelska. Vi ser gärna att du även har goda kunskaper i det finska språket, då 50% av de företag som Rite Ventures investerar i finns belägna i Finland.

Tjänsten passar dig som är prestigelös och inte tvekar att ta dig an nya arbetsuppgifter, både för att hjälpa företaget framåt men också för att bredda och möjliggöra din egen utveckling.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har förmågan att jobba självständigt och vill växa in i en administrativ roll där du får chansen att samla på dig värdefull erfarenhet för framtiden.
 • Har minst en gymnasieutbildning, gärna inom administrering eller ekonomi
 • 1-5 års erfarenhet av liknande administrativa roller
 • Är flytande i svenska och engelska
 • Har goda kunskaper i Officepaketet och Outlook, framför allt i Excel
Det är meriterande om du har en universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot administration eller ekonomi, men detta är inget krav.

Det är även meriterande om du:
 • Har kunskaper i finska språket
 • Har kunskaper inom grundläggande bokföring
 • Har jobbat med leverantörsreskontra tidigare
Som person är du initiativtagande, organiserad och trivs att agera i stöttande roller. På så vis får du alltid saker och ting gjorda och ser vinningen i att hjälpa andra. Du är utåtriktad och inger ett tryggt och stabilt intryck. Du vet hur du bäst strukturerar upp din dag och begränsas inte av stress utan snarare effektiviseras.

Övrig information
 • Start: Omgående start, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Josefin Jonasson 08-52257647
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Rite Ventures är ett privatägt investmentbolag som förvärvar, utvecklar och säljer tillväxtbolag inom teknologi och handel. I dagsläget har företaget 15 portföljbolag som tillsammans har cirka 2000 anställda. Teamet du kommer sitta i består av sex medarbetare från Sverige och Finland, med bas i Stockholm. Rite Ventures värderar samarbete och ser att den person som tar sig an denna roll passar in i denna gemenskap.