Kontorsassistent på deltid med flexibla arbetstider

Om jobbet

Är du student, gillar att jobba med varierande arbetsuppgifter och vill ta chansen att tjäna lite extra fickpengar? Denna tjänst är perfekt för dig som vill ha foten in i ett spännande företag med trevliga kollegor och vill kombinera jobbet med studier! Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Aptlys räkning en kontorsassistent.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Aptly.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent kommer du att vara behjälplig till kontorets medarbetare i varierande typer av arbetsuppgifter. Detta kan vara alltifrån att hålla rent och snyggt i kontorets lokaler till lättare administration och mejlsvar. Arbetstiderna är flexibla inom ramen för kontorstider där du tillsammans med kunden kommer överens om när du skall arbeta. Vidare kan en del av arbetsuppgifterna även skötas hemifrån vilket gör detta till ett perfekt deltidsjobb att kombinera med studier.

Du kommer till exempel att:
  • Kontrollera lager och göra beställningar av kontorsmaterial
  • Ta emot leveranser
  • Sköta lättare administration
Hur många timmar i månaden du kommer att jobba är varierande, det kan innebära allt från 5 - 15 h / månad.

Vi söker dig som

Är student och har erfarenhet av serviceinriktade yrken. Vidare är du såväl noggrann som serviceminded.

Efterfrågade specifika kompetenser:

* Mycket god datavana

Som person är du ansvarsfull och gillar att visa framfötterna när det gäller att snabbt vara på banan i nya arbetsuppgifter. Vi tror att du är pedantisk och har ett öga för detaljer då arbetet kan innebära att man får ta fram förslag till kontorsmöbler. Du är även en prestigelös person som hjälper till där det behövs.

Vi ser även att du är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Aptly är ett företag som drivs och leds av konsulter med ett stort engagemang inom verksamhetsutveckling och kravanalys. Deras kunder representerar välkända företag och myndigheter och är verksamma inom bland annat offentlig sektor, försäkring, bank och finans.