Kontorsansvarig till internationellt och modernt bolag i Stockholm

Om jobbet

Till vår kund söker vi en Kontorsansvarig. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och som beräknas pågå i 3 månader men för rätt person finns möjlighet till fast anställning på sikt. Vår kund kommer inom kort flytta till nya lokaler i Stockholms södra närförort.

Ditt uppdrag

I rollen som Kontorsansvarig arbetar du högt och lågt med varierande uppgifter som rör den dagliga driften på kontoret och ansvara för att lokalerna alltid är presentabla. Eftersom företaget har en planerad flytt framför sig kommer du agera flyttgeneral och ansvara för allt som behöver fixas inför, under och efter flytten - exempelvis inredning och arbetsmiljöfrågor. En annan viktig del i rollen är att du kommer stötta VD i dennes vardag. Exempel på uppgifter som ingår i rollen:
  • Kalenderhantering och mötesbokningar
  • Ha koll på företagets kalenderår gällande events och liknande arrangemang
  • Hantera externa kontakter med kunder, press och övriga partners, ofta i ett internationellt sammanhang
  • Stötta, samordna och organisera vid projekt, utställningar och leveranser
  • Bidra till utveckling av struktur och riktlinjer gällande befintliga processer och arbetssätt
  • Hantering och granskning av juridiska dokument
  • Inköp av kontorsmaterial
  • Hantera bolagets sociala medier och internkommunikation
  • Personaladministration
Rollen ställer högra krav på din förmåga och även ditt intresse för att kommunicera på engelska, framför allt skriftligen och därmed kommer du få göra ett arbetsprov hos vår kund om du går vidare i processen.

Din bakgrund

För rollen som Kontorsansvarig söker vi dig med erfarenhet från en liknande roll där du haft en stöttande funktion med eget ansvar. För att vara framgångsrik i rollen är du en van användare av Officepaketet och Adobeprogrammen, du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska och din förmåga att formulera dig väl i skrift är mycket god.

Vidare är du en god administratör med hög känsla för service och du löser eventuella problem med en positiv och flexibel inställning. Hos vår kund kommer du arbeta i en dynamisk arbetsmiljö med såväl enklare som mer komplexa arbetsuppgifter vilket ställer krav på din förmåga att prioritera och ändra riktning om så behövs.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget