Konsultuppdrag som VD åt Hyundai Återförsäljare Ekonomiska Förening

Om jobbet

I befattningen som VD åt Hyundai Återförsäljare Ekonomiska Förening ingår det att löpande verka för förbättringar för Hyundais totala återförsäljarnät. Du driver aktivt frågor i syfte att utveckla hela affären för återförsäljarnätet. Du är delvis självgående men rapporterar löpande till ÅF- styrelsen.

Arbetsuppgifter:
  • Relationer: Ständigt försöka utveckla relationen mellan Hyundai Bilar AB och Återförsäljare Ekonomiska Föreningen i syfte att på ett långsiktigt plan, stärka lönsamhet för ÅF. I arbetsuppgiften ingår även att medverka i frågor med andra intressenter så som finansbolag, försäkringsbolag och tillbehörsleverantörer (t.ex. vår beg. garanti).
  • Möten: Strukturera, planera, boka och leda väl förberedda möten med HBAB men även att vid behov, ordna interna möten bland återförsäljare. Konsulten är en ledande person vid styrelsemöten men även vid produkt och markandsrådet, servicemarknadsråd och ev. andra grupperingar.
  • Kommunikation: Löpande förse hela återförsäljarnätet med nödvändig information i syftet att underlätta för medlemmarnas arbete men även i syftet att skapa förståelse för beslut och sammanhållning i leden.
  • Koordinator: Koordinera och fördela arbete inom styrelsen, agera första bollplank med HBAB innan styrelsen engageras.
  • Informationsinsamling: Löpande ha en nära kontakt med hela återförsäljarnätet i syftet att fånga upp viktiga frågor, önskemål och kunskaper. Väga och fördela information.
  • Administration: I arbetsuppgiften ingår att dokumentera möten och beslut, dvs. skriva protokoll.
  • Affärsutveckling: Konsulten har i uppdrag att utveckla hela affären för Hyundai återförsäljare.
Vi söker dig som har erfarenhet från bilbranschen, kanske har du arbetat som återförsäljare eller motsvarande roll från annan bransch.

Placeringsort är i huvudsak Stockholm där motparten Hyundai Motor AB sitter.

Tjänstgöringsgraden är inledningsvis 40-50%, för att senare övergå till 25-30 %.

I denna rekrytering samarbetar Hyundai Återförsäljare Ekonomiska Förening med Flodin.

För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Ansök via vår hemsida www.flodinab.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Peter Flodin, 0733 25 52 33

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Flodin Rekrytering & Bemanningär ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning - och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var