Konsultförmedlare till spännande konsultbolag sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Trivs du med administrativt arbete kombinerat med kundkontakt? Tycker du vidare om att arbeta i en koordinerande roll under högt tempo? Då är tjänsten som konsultförmedlare kanske något för dig!
Vår kund är en komplett konsultleverantör. Med tillgång till över 70.000 konsulter erbjuder de specialister globalt inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Det innebär att de alltid kan garantera leverans av rätt kompetens till rätt pris. Genom att samla kunders konsultinköp hos det aktuella företaget sparar denne dessutom tid, kan effektivisera administrationen och kapa kostnaderna. Företaget har ramavtal med fler än 140 storföretag och varje år genomför deras konsulter omkring 5000 uppdrag. De är noterade på NASDAQ OMX Stockholm och omsätter närmare 4 miljarder SEK.

Vi söker nu en konsultförmedlare till vår kund i Stockholm. I rollen arbetar du dedikerat till en av företagets kunder med konsult- och avtalshantering. Du är involverad i olika processer relaterat till tillsättningar, förlängningar och uppföljningar av konsulter. Rollen innebär mycket koordinerande och administrativt arbete med bland annat offert- och avtalhantering, samt en del kundkontakt och uppföljning av befintliga konsulter.

Vår kund sitter i centrala Stockholm. Tjänsten är till att börja med ett konsultuppdrag på heltid som löper fram till mars, men med goda chanser till övertag av kund. Tjänsten förväntas tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är utbildad på eftergymnasial nivå inom exempelvis ekonomi, inköp eller personal. Det är mycket meriterande om du arbetat inom bemannings- eller rekryteringsbranschen, samt har erfarenhet från offentlig sektor och LOU. Som person är du noggrann och strukturerad, du tycker om att arbeta i en snabbt föränderlig miljö, du vill arbeta samordnande och koordinerande. Ett krav för tjänsten är att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Kan detta vara en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!