Konsulter sökes för extrajobb som enkätutdelare!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du ordningsam, strukturerad och flexibel? Är du intresserad av ett uppdrag som enkätutdelare? Då kan det vara dig vi söker!
Vi söker nu för kunds räkning 2 konsulter för ett kommunalt uppdrag som enkätutdelare i Rinkeby-Kista, Spånga-Tensta och Skärholmen. Arbetet innebär att knacka på de hushåll som ingår i urvalet och informera om enkäten, ha med sig en pappersenkät som de kan få svara på och därefter hämta upp enkäten och ersätta respondenten med ett presentkort. Arbetstiderna är flexibla men vi ser gärna att du kan börja arbeta så snart som möjligt.

Du kommer arbeta som konsult via oss på StudentConsulting. Uppdraget pågår under 2 veckor.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som studerar på distans eller är tillgänglig för heltidsarbete under 2 veckor. För att vara aktuell för dessa tjänster krävs det att du är självgående i ditt arbetssätt och tar dig an arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!