Konsultchef till Rent-A-Teacher i Stockholm!

Om jobbet

Jobba med affärsutveckling och läraruthyrning som Konsultchef på Rent-A-Teacher!

Vi söker nu en konsultchef till Rent-A-Teacher - ett nytt specialistföretag inom lärarbemanning. Har du erfarenhet av rekrytering, bemanning eller HR och är intresserad av att ta steget att bygga upp och utveckla ett bemanningsföretag? Sök här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Rent-A-Teacher kommer du vara med och bygga upp hela verksamheten från start. Här verkar du i en bred roll i allt från affärsutveckling till rekrytering och HR, med en stor möjlighet att sätta din prägel på företaget. Har du ett intresse för skolväsendet, HR, sälj och att driva företag är detta en fantastisk möjlighet för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsultchef ansvarar du här för hela bemanningsprocessen, med stora portioner av nätverkande och affärsutveckling. Du kommer självständigt bygga upp företagets kundbas där du etablerar och vårdar affärer samtidigt som du har en löpande kontakt med kandidater och konsulter.

I rollen som konsultchef kommer du bland annat:
  • Kontakta, vårda och utveckla kunder och affärer
  • Rekryterar nya konsulter (annonserar, håller intervjuer, skriver avtal)
  • Bemannar uppdrag med matchande konsult och kompetens
  • Ansvarar för uppföljning av uppdrag (både gentemot kund och konsult)
  • Medverka vid mässor och möten med kunder, konsulter och företag
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

En bred och varierande roll där du är ansvarig för att bygga upp varumärket Rent-A-Teacher! Start sker efter överenskommelse och du kommer att vara en del av deras kontor som ligger på Kungsholmen i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av bemanning och rekrytering i rollen som konsultchef. Som person söker vi dig som motiveras av att nå resultat och har en förmåga att hela tiden driva arbetet framåt. I rollen kommer du ha mycket ansvar med olika kontaktytor (ex kunder och konsulter), vilket förutsätter att du är professionell, trygg och förtroendeingivande i ditt sätt att vara. För att du ska trivas i den här rollen ser vi också att du gillar att nätverka och är duktig att bygga relationer. Vi tror att du har en vilja att påverka och trivs med att ha inflytande.

Här finns alla möjligheter för rätt person att göra avtryck! Är du intresserad? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Ring Julia Wengse, 0768 72 57 77

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.