Konsultativa Account Managers sökes till Ports Group!

Om jobbet

Ports Group fortsätter sin expansiva fas och söker nu ytterligare Account Managers. Har du erfarenhet av B2B försäljning och vill utvecklas tillsammans med Ports Groups har du här möjligheten att ta nästa steg i karriären! Ansök med fördel redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Ports Group fick nyligen tre nya medarbetare till sin säljorganisation och fortsätter nu att växa ytterligare. Academic Work rekryterar nu fler Account Managers till att få vara del av Ports Groups resa. Du kommer få arbeta tillsammans med 65 andra drivna och engagerade kollegor med en mix av tekniker, säljare, webbutvecklare, ekonomer, konsulter och jurister, vilket gör Ports Group till en spännande och utvecklande arbetsplats, med stora möjligheter för rätt person.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ports Group.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du ha ett stort ansvar för företagets kunder och i din roll vara en relationsskapande samarbetspartners för att tillsammans med dina kunder skräddarsy optimala lösningar. Då tjänsterna ofta är komplexa kommer du i din roll vara både konsultativ och rådgivande. Du får möjligheten att jobba med intressanta och spännande klienter, såväl små nystartade företag som stora multinationella koncerner. Ports Group har kunder över hela världen och inom alla branscher.

Du kommer aktivt arbeta med både befintliga och nya kunder där Ports Group har en gedigen kundstock som de är måna om att vårda väl genom kontinuerliga uppföljningar samt kundbesök.

På Ports Group kommer du arbeta i Stockholm och ingå i ett säljteam bland annat bestående av Sales Representatives, Account Managers samt Key Account Managers. I teamet finns även flertalet stödfunktioner där bland annat Sales Coordinators stöttar och ser till att leveranser sker korrekt och på bästa sätt. Vidare kommer du även samarbeta med Sales Analysts som tillgodoser leads/prospekts.

Ports Group arbetar aktivt med kompetensutveckling samt värnar om interna karriärmöjligheter, vilket passar dig med ambition! Det är en härlig stämning på kontoret med högt i tak. Kulturen präglas av kreativitet och genomsyras av en bra gemenskap.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har:
 • 2-5 års arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning
 • Gediget intresse för IT/teknik och/eller juridik
 • God datavana och erfarenhet av att arbeta i Excel
 • B-körkort
 • Talar och skriver både svenska samt engelska obehindrat då kontakt med dina kunder sker på båda dessa språk
Det är meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom just IT/teknik alternativt juridik. Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom tjänste- eller konsultbranschen.

För att hitta dig som har det lilla extra kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser. För att lyckas i rollen som Account Manager ser vi att du är initiativtagande och självständigt kan driva ditt arbete framåt. Du motiveras av att sätta upp utmanande mål och ger inte upp utan har det engagemang som krävs för att ta dig igenom motgångar.
Du vågar testa nya arbetssätt och är inte rädd att göra fel. Samtidigt har du en ödmjuk sida vilket gör att du är medveten om dina egna styrkor och svagheter. Självklart är du starkt relationsskapande och social. Du har ett genuint intresse för andra människor och arbetar också strategiskt med ditt nätverk.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast lön + provision
 • Placering: Gamla stan, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Charlotte Danielsson, charlotte.danielsson@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 apr

Om företaget

Det som idag är Ports Group startade redan 1994 och i början var verksamheten fokuserad främst på domännamn. Bolaget var Sveriges första ICANN-ackrediterade registrar, och även en av de första i Europa.

Genom åren och i takt med den enorma digitala utvecklingen har Ports Group breddat tjänsterna till en branschunik kombination av juridik och immaterialrätt, IT/teknisk infrastruktur och varumärkesstrategiska frågor.

Ports Group har en ambition: Att erbjuda en skräddarsydd och problemfri hantering av era varumärken och domännamn.

Vi har expertisen och organisationen för att vara din fullservicepartner för skyddet av dina digitala tillgångar. Med unika spetskompetenser som vi kombinerar med en säker IT-miljö tar vi ett helhetsgrepp om allt från nulägesanalys och policy till bevakning, förvaltning och vid behov rättsliga åtgärder för att skydda våra kunders varumärken och domäner.

Till skillnad från de flesta andra aktörer tar vi hela det juridiska ansvaret så våra kunder kan släppa dessa frågor och fokusera på kärnverksamheten. Vi kan givetvis även vara en partner inom ett, eller några, av våra fyra affärsområden: varumärken, domännamn, IT och konsulttjänster.

Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke och vi har även kontor på Skeppsbron i Stockholm. Vi sitter i en helt egen specialdesignad byggnad, med unika lokaler för hela koncernen i Mölnlycke, nära till både naturen men också en kort bussresa från Korsvägen i centrala Göteborg. Fräscha lokaler, ett fullt utrustat gym med bastu på entréplan, rymliga omklädningsrum, socialt kök och ett öppet kontorslandskap som bidrar till en inspirerande arbetsmiljö.