Konsult som vill arbeta med värdepappersadministration

SJR AB · Ekonomi · 30 okt

Om jobbet

Beskrivning

För kunds räkning söker vi dig som vill ansvara för hanteringen och administrationen av svenska och utländska företagshändelser för depåkunder och egna lager. Tillsammans med den grupp som du kommer att tillhöra arbetar du med att samla in information kring aktuella företagshändelser, håller kunder och kontor informerade, administrerar i systemen, svarar på företagshändelser för kunders räkning samt avstämning av likvider och innehav. Dessutom ansvarar gruppen för förvaltaradministration i form av förvaltarförpackning samt daglig avstämning av förvaltade innehav.

Kompetens
  • Gedigen värdepapperskunskap
  • Kunskap om att göra avstämningar
  • Förmåga att hantera en hektisk miljö som ständigt förändras
  • Vana/Vilja att effektivisera arbetsprocesser
  • Engelska i tal och skrift är ett krav
  • Kunskap i VPC-systemet
Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och noggrann. Du tycker om att arbeta i team och att samarbeta med andra medarbetare. Dessutom ser vig gärna att du har en positiv attityd och en prestigelös inställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Charlotte Österlind på 076-647 16 32 eller charlotte.osterlind@sjr.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.