Konsult inom Fastighetsautomation

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som konsult inom fastighetsautomation får du ett självständigt och utvecklande arbete med stor variation på arbetsuppgifter. Vi vill att du är med och skapar lyckade affärer! Vi arbetar i huvudsak med helhetsåtaganden och levererar så mycket som möjligt med våra egna resurser.

Våra konsulter gör allt från mindre apparatskåps-ombyggnationer till projektledning. Vi jobbar både med stora entreprenader och mindre servicejobb. Några exempel på fastighetsautomationsprojekt är allt från vanliga ventilationsaggregat/värmeundercentraler till avancerad processutrusning inom fordonsutveckling och läkemedelstillverkning.

I din roll som konsult har du ett helhetsansvar för att genomföra och driva projekt - från anbud till leverans av färdig lösning.

I ditt arbete ingår förutom att programmera att ta fram kalkyler och offerter, samordna och följa upp projekt. Vi jobbar ofta i team tillsammans med övriga kompetenser inom företaget men också enskilt direkt mot slutkund.

Profil för tjänsten

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom fastighetsautomation samt grundläggande kunskaper inom programmering och projektledning.

Vi ser gärna att du är en teknikintresserad person med utvecklad social kompetens. Du är van att arbeta i projektorienterat och affärsmässigt mot kunder.

Programmering i GX IEC Developer är meriterande.

Du har B-körkort.

Information och ansökan

Kollektivavtal: Teknikavtalet. Förtroendeflex tillämpas.

Placeringsort: Stockholm, Kungens kurva.

Kontaktperson är Avdelningschef Per Andersson, mobilnr: 070-165 45 43, mail: per.andersson@dynamate-is.se.

Urval löpande så skicka in ditt CV och personliga brev direkt till jobba@dynamate-is.se.

Annonsförsäljare undanbedes då vi redan valt annonsvägar.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Per Andersson, 070-165 45 43

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

DynaMate Industrial Services utför service- och underhållstjänster och är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 300 anställda och med en omsättning på ca 350 miljoner kronor. Det är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB.

DynaMate Industrial Services utför tjänster som möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet för Svensk industri och fastighetsdrift. Vi bedriver verksamhet inom fyra affärsområden, Engineering, Underhåll, Industri och Entreprenad över hela Sverige.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var