Konsult för implementation av system inom HR området

Aditro · HR & Personal · Sista dagen!

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till Aditro söker vi nu dig som vill ha nya utmaningar och som gillar att genomföra och driva olika typer av uppdrag inom HR-området. Du trivs i konsultrollen och vill arbeta i en miljö där egna initiativ och idéer uppskattas och uppmuntras. Är du kundfokuserad och motiveras av att nå uppsatta mål samtidigt som du kontinuerligt driver förbättringar som leder till ökad effektivitet och kvalitet? Då kan du vara den vi söker.

I rollen som konsult deltar du i och genomför projekt och aktiviteter inom HR-området hos välkända privata bolag på den svenska och nordiska marknaden. Arbetsuppgifterna består av att implementera och införa Aditros webbaserade system inom lön, tid, resa, kompetens och masterdata ute hos kunderna. Du deltar i planeringen av kunduppdragen och har även en aktiv roll under säljfasen där du ger support till Aditros säljorganisation inför och under kundmöten genom att exempelvis demonstrera olika lösningar. Tillsammans med projektledare och teknisk personal på Aditro jobbar du aktivt med behovsanalys, uppsättning, integrationsarbete, problemlösning, utbildning och överlämning.

För att säkra kvalitet och effektivitet i våra leveranser är det viktigt att du som konsult snabbt kan sätta dig in i och förstå hur kundens processer och system är uppbyggda för att därigenom kunna påvisa effektiviserings- och förbättringsmöjligheter. Du ansvarar även för dokumentation, uppföljning och rapportering till projektledare eller ansvarig uppdragsgivare i de olika projekten.

Som konsult på Aditro erbjuds du en flexibel och utmanande roll med stor variation där din möjlighet att förbättra och effektivisera kundens arbetsprocesser är stor. Du arbetar i en kundnära roll i en miljö där egna initiativ och idéer uppskattas och uppmuntras.

Du rapporterar till chefen för HCM (Human Capital Management) och tjänsten är på heltid. Möjlighet finns att utgå från hemmet men du kommer att ha din placering på kontoret i Stockholm. Större delen av arbete är med kund och det förekommer resor i tjänsten.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR, IT eller likvärdig utbildning. Vi ser att du har en god förståelse och erfarenhet av att arbeta med HR-processer, IT-applikationer samt databaser. Har du erfarenhet av Aditros egna system eller andra HR eller lönesystem som avancerad användare eller systemförvaltare är det meriterande. Du är van att delta i och/eller leda projekt och har erfarenhet av process- och förändringsarbete. Vi ser gärna att du har bakgrund från liknande konsultverksamhet, inom IT eller på annat sätt vana av att arbeta med IT-lösningar.

För att vara framgångsrik i rollen krävs att du är serviceinriktad, initiativrik, affärsmässig och målinriktad. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer både med kunder och med kollegor. Vidare är du kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Du har även goda kunskaper i engelska som är vårt koncernspråk. Du gillar utmaningar och har en förmåga att se och förstå helhetslösningar utifrån kundens perspektiv.

Vi erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du får en självständig och ansvarsfull roll i ett trevligt företag och i nära samarbete med skickliga kollegor.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Facklig representant:

Jeremias Grym
Akademikerna
+46104511713
jeremias.grym@aditro.com

Camilla Regn
Unionen
+46104511807
camilla.regn@aditro.com

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Aditro med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sophie Karlsson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.
Jobbfakta

Mejla eller ring Sophie Karlsson, 08-120 50 423

Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Aditro är ett ledande tjänsteföretag inom HR-, löne- och ekonomiförvaltning. Med våra lösningar stöttar vi våra kunder i utvecklingen och driften av sina processer för att skapa en enklare jobbvardag.

Tusentals kunder inom den privata sektorn litar på vårt innovativa och omfattande utbud. Våra kunder betjänas av över 1 300 skickliga Aditro-proffs i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Estland. Efter ett halvt sekel av nordiskt ledarskap med lösningar inom personal- och ekonomiförvaltning har vi på Aditro den breda kunskapen och erfarenheten som krävs för att hjälpa dig förenkla din jobbvardag så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.

Besök www.aditro.se.