Konstruktör till Scania hyttutveckling – Exteriör Front

Om jobbet

Cab Exterior Front ansvarar för utvecklingen av exteriöra hyttartiklar inom avdelningen Cab Development. På gruppen arbetar för närvarande 7 personer och nu finns en möjlighet för dig att vara med i det fortsatta utvecklingsarbetet hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör på Cab Exterior Front ansvarar vi för konstruktionen av frontpaneler samt vindrutetorkarsystem. Det kräver nära samarbete med provnings-, inköps-, eftermarknads-, styling- och produktionsavdelningar samt leverantörer. Du konstruerar främst i plast, plåt och gjutgods. Viss utveckling sker av leverantörer, vilket ställer höga krav på kravsättning i kravspecifikationer som då också är en del av arbetet.

Din profil

Du ska ha ett brinnande intresse för mekanisk konstruktion och vara civil- eller högskoleingenjör. Som person är du kreativ, utåtriktad, initiativrik och drivande samt kvalitetsmedveten och engagerad. Utvecklingsarbetet på Scania bedrivs till stor del i Catia V5 och det är meriterande om du har erfarenhet av detta. Tidigare erfarenhet av konstruktionsarbete värdesätts. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

Om du passar in på ovanstående och vill jobba i en kreativ miljö med trevliga arbetskamrater så tveka inte att söka.

För mer information

Kontakta gärna Peter Israelsson, 08-553 833 57

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.