Konstruktör, Truck Chassis Development

Om jobbet

Gruppen Chassis component rear inom sektionen - Chassi layout & installation - ansvarar för utveckling och installation chassikomponeter från hytt bakvägg och bakåt. Vi söker nu en konstruktör som ska vara med att utveckla framtidens produkter. Då en av gruppens konstruktörer lämnar oss söker vi nu en efterträdare.
Gruppen består av gruppchef, tre objektledare och tre konstruktionsteam med ansvar för bl.a. utveckling av batterilådor, skärmar och sidoskydd samt installation av mycket enheter i bakchassiet. Gruppens breda ansvarsområde innebär att vi erbjuder ett jobb med stor tvärfunktionalitet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att driva ditt eget konstruktionsområde vilket innebär mycket tvärfunktionella kontakter med simulerande och provande funktioner samt inköp, produktion och marknadssidan. Du kommer även att ha mycket kontakt med andra konstruktörer på utvecklingsavdelningen då teamets komponenter har mycket gemensamma gränssnitt med andra komponenter.

Ditt arbete kommer även att innefatta ett aktivt arbete med att ständiga förbättra våra metoder och arbetssätt med syfte att få ett mer flödesorienterat arbetssätt.

Din profil

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med teknikintresse och några års erfarenhet av produktutveckling. Du vill på ett självständigt och strukturerat sätt driva arbetet framåt med stöd från dina medarbetare. Du är driven, strukturerad, och ansvarskännande och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Du ser naturligtvis förbättringsarbete som en självklar och viktig del av det dagliga arbetet.

För mer information

Kontakta gärna gruppchef Ola Brantefors, 08-553 507 88

Tjänsten kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdatumet. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.