Kone söker hisstekniker i Stockholm

Om jobbet

Kone söker nu en hisstekniker till Stockholm. Som hisstekniker blir du tilldelad ett eget arbetsområde, vilket gör att det ställs höga krav på din sociala kompetens samt förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer. Du arbetar med trevliga, engagerade, prestigelösa och erfarna kollegor som har ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt KONES vision People Flow.

Kunskap, utbildning och erfarenhet

Som person är du serviceinriktad, självgående och målinriktad. Du har även ett antal års arbetserfarenhet, har el-inriktad utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten. Du har god teknisk förståelse. I ditt arbete ingår bland annat underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt feltagning av hissar. Naturligtvis ger vi dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet. Du planerar själv din arbetsdag vilket innebär att vi söker en ansvarsfull och organiserad person. Du samarbetar och kommunicerar på ett positivt och naturligt sätt med kunder och kollegor. Vi förutsätter att du har god färdighet i såväl det svenska som det engelska språket. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder

På KONE får du möjligheten att jobba på ett stort globalt företag som är rankat av Forbes som ett av de 50 mest innovativa företagen i världen. I Sverige är KONE ett av de ledande företagen inom portar och automatiska dörrar och erbjuder dig att bli en del i ett familjärt företag under ständig utveckling. KONE sätter högt värde på säkerhet, miljö och kvalitet och tror på att människor växer med frihet under ansvar.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Charlotte Åvall 08-452 33 74. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. 2015 omsatte KONE 8,6 miljarder euro och hade ungefär 50 000 anställda i över 60 länder.