Koncernredovisningsekonom med erfarenhet av IFRS!

SJR AB · Ekonomi · 25 okt

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu en erfaren och självgående redovisningsekonom till ett uppdrag med start i november/december. Uppdraget sträcker sig fram till och med mars 2017 och kunden sitter i vackra lokaler i centrala Stockholm.

I rollen som koncernredovisningsekonom ingår du i ekonomiavdelningen om sju personer och du kommer huvudsakligen att arbeta med koncernens olika bolag och konsolidering av årsbokslut och underlag till årsredovisningen och dess noter. Du kommer utöver detta vara involverad i kassaflödesanalyser och viss rapportering.

Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet av arbete med likande arbetsuppgifter samt erfarenhet från koncernredovisning och IFRS. Som person är du driven, initiativtagande och prestigelös. Du tar dig an arbetsuppgifter med nyfikenhet och tycker om och trivs med att arbeta både högt och lågt. Dessutom är du kommunikativ, självgående och noggrann.

Låter detta som en spännande utmaning? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotte Österlind som är ansvarig för uppdraget, telefon 08-407 55 06.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad erbjuder SJR?
Som konsult får du möjlighet till variation i ditt arbete och en chans att pröva olika branscher. Detta kan ge dig den personliga utveckling du söker såväl som det kan innebära mycket fina meriter för dig att nå dina drömmar i arbetslivet. Vi på SJR bryr oss om våra konsulter, du erbjuds därför en nära kontakt till din konsultchef som agerar bollplank för din fortsatta karriär med stort engagemang. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Charlotte Österlind, 08-4075506

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.