Kompetent frontend-utvecklare till framgångsrik start-up inom Fintech

Academic Work · Data & IT · 13 jan

Om jobbet

Brinner du för frontend-utveckling och är redo att ta nästa steg i karriären? Du som dessutom har förmågan att tänka utanför boxen samt har ett stort driv kommer att trivas bra i rollen som frontend-utvecklare. I en kreativ miljö på första parkett, mitt i Stockholm kommer du att arbeta med den innovativa appen för kvittohantering, Kwick. Tveka inte att söka redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för ETNetworks räkning en frontend-utvecklare.

ETNetwork är skaparna bakom den framgångsrika appen Kwick. I samarbete med banker har ETNetwork implementerat en infrastruktur för digitala kvitton inom Norden. Med Kwick får du digitala kvitton för köp utförda med ditt betalkort och kan sedan skapa en utläggsrapport direkt i appen. Både företag, konsument och miljön har mycket att vinna på automatisk och smidig kvittohantering!

Kwick var en av fyra finalister till senaste Mobilgalan, kategori Fintech of the year. Läs mer om tävlingen och de nominerade här

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ETNetworks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ETNetwork. ETNetworks intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som frontend-utvecklare kommer du arbeta i ett agilt team där du framför allt kommer att arbeta med en app för digital kvittohantering, Kwick. Kwick har både lockat investerare samt nått stora framgångar och blivit frekvent omskriven. Utöver detta kommer du även att arbeta med webbgränssnitt för ETNetworks kunder. Rollen är väldigt bred och ställer höga krav på kompetens och intresse inom design och front-end. Du kommer att arbeta självständigt och få ta stort ansvar, men i nära arbete med kompetenta och drivna kollegor.

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram förslag till, och arbeta med önskade features
 • Arbeta med app- och webbgränssnitt
 • Testning av funktioner
 • Hantera och korrigera buggar
Tjänsten passar dig som drivs av höga mål och som vill bidra till både din egen och teamets utveckling. Du trivs med frihet under ansvar i en kreativ roll där dina tankar och idéer värdesätts högt. På ETNetwork är det högt i tak och korta beslutsvägar vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka både din egen roll men även själva utvecklingen.

Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper inom Angular
 • Har relevant utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Har du dessutom kunskaper inom Cordova, Native apputveckling för iOS och Android, Material Design och/eller UX blir vi extra intresserade.

Som person har du en stark ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter och vill alltid leverera med högsta kvalité. Frontend-utveckling är det du brinner för och du är både öppen för och nyfiken på att lära dig nya tekniker.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Östermalm, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Läs mer om företaget ETNetwork och tjänsten Kwick via länkar nedan.

ETNetwork offers an infrastructure for digital receipts that improve daily administration for small and large corporations.
Transaction information is leveraged into business value.

In collaboration with banks and merchants, ETNetwork is implementing an infrastructure for digital receipts in the Nordic region. Everyone wins with digital receipts: consumers, corporations, merchants and the environment. etnetwork.org

Kwick receipts improve the daily administration for small and large corporations. With Kwick you get digital receipts for purchases made with your payment card. Create your expense reports in the Kwick app. kwick.io