Kommunikativ löneansvarig till Ur & Penn

Ur & Penn · HR & Personal · 9 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I din roll som löneansvarig kommer du att leda och driva arbetet med att ta hem den nuvarande outsourcade lönehanteringen. Du kommer att ha ansvar för hela löneprocessen, från beredning till utbetalning av lönerna för Ur & Penns alla anställda, ca 600st. Detta innebär bland annat att kontrollera och kvalitetssäkra de underlag som inkommer genom att tolka och tillämpa kollektivavtal kring anställningsvillkor. Arbetet kommer även innefatta att ta fram och utveckla processer och rutiner inom lönehateringen. Som löneansvarig kommer du även ansvara för nedan arbetsuppgifter:
  • Ansvar för hela löneprocessen, såväl för kollektivanställda som tjänstemän
  • Hantering av bonus
  • Utlägg- och Friskvårdshantering
  • Avtalsadministration i samråd med HR
  • Myndighetsrapportering och pensionsrapportering
  • Utfärdande av intyg
  • Att ha kontakt med hela organisationen i form av att ge support och information i sakfrågor, regelverk och rutiner.
Vi erbjuder ett givande arbete i ett företag med mycket energi och driv, där endast du själv sätter begränsningarna för hur mycket du utvecklas. Tillsammans med oss blir du en del av ett hungrigt och energiskt team som vill förändra en alldeles för konservativ bransch. Vi erbjuder ett snabbt tempo i en ständigt utvecklande arbetsmiljö där endast vår egen kreativitet sätter gränserna. Med vårt sociala engagemang har du även möjlighet att göra skillnad och bidra till mer glädje i människors vardag.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som löneansvarig ser vi gärna att du har minst fem års arbetserfarenhet som löneadministratör och/eller löneansvarig. Vi ser gärna att du har kunskaper inom något utav följande kollektivavtal - detaljhandel, tjänstemän och partihandel då UR & Penn är knutna till dessa. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i Agda och excel samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper: Som person är du utåtriktad, seviceminded, strukturerad, noggrann och ordningssam. Du trivs i en miljö med högt tempo och du är öppen för förändringar och trivs med att arbetsdagarna kan se olika ut.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 08-445 43 44 alt. margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Kontakt

Ring Margareta Meek, 084454344

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Ur & Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 100 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och vårt framgångskoncept är att revolutionera en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser.
Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer brinner vi för att göra skillnad. Vi vill bygga ett företag som lämnar världen lite bättre och har länge arbetat med välgörenhetsprojekt av olika slag, exempelvis som stolt partner till Barncancerfonden och genom aktiva insatser där våra egna medarbetare deltar i olika krissituationer. På huvudkontoret i Upplands Väsby arbetar idag ca 60 personer med hjärta, energi och mycket humor.