Kommunikativ Ärendehanterare!

Om jobbet

Har du grundläggande juridiska kunskaper samt en utpräglad kommunikativ förmåga? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
I din roll som ärendehandläggare fyller du en viktig funktion genom att handlägga medlemmarnas ärenden. I ditt arbete företräder du medlemmar gentemot fastighetsägare, förvaltare och olika myndigheter. Du kommer i ditt arbete få handlägga enskilda ärenden fram till eventuell prövning i domstol och samtidigt förhandla med fastighetsägare i bl.a. reparations- och ersättningsfrågor. I tjänsten kommer du även att ge rådgivning och hyresjuridisk service till medlemmar.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har grundläggande juridiska kunskaper och har erfarenhet av ett konsultativt arbetssätt. Vi ser att du har lätt för att uttrycka dig kommunikativt i tal och skrift och har B-körkort. Har du dessutom erfarenhet från arbete i folkrörelse eller föreningsliv är detta meriterande.

Är du en energisk, självsäker och noggrann person som har förmågan att nå goda resultat kommer du att trivas i din roll. Vidare ser vi att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Andra viktiga egenskaper är att du är social och har förmågan att inge förtroende; passar detta in på dig då ska du söka redan idag!

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående med möjlighet till anställning hos kund. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de innovativa mindre företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.