Kommunikationschef till Vision

Om jobbet

Vill du vara med och sätta tonen för framtidens fackförbund?
Lyssna så förstår du vad vi menar, http://satttonen.se/

Under de senaste åren har vi förvandlat Vision till ett modernt och aktivt fackförbund som växer och attraherar nya medlemmar. Vi ser ljust på framtiden, gillar utmaningar och vill hitta nya vägar som gör att vi växer i styrka och har de mest nöjda medlemmarna.

Om tjänsten
Vi söker nu en kommunikationschef som, tillsammans med ett team om åtta kvalificerade medarbetare, har som uppgift att utveckla en medlemskommunikation i världsklass. Målet är att bli starkare och än mer relevanta för alla våra målgrupper. Ditt uppdrag är att säkerställa att vi gör rätt saker, är nyfikna och går i bräschen för modern kommunikation och leder utvecklingen av fackligt arbete. Ditt ansvar som kommunikationschef innebär:
  • Ledning av kommunikationsteamet
  • Strategiskt och operativt arbeta för att nå förbundets mål
  • Uppföljning och analys av mål och genomförda aktiviteter/insatser
  • Ansvar för utveckling av förbundets kommunikationskanaler, befintliga som nya
  • Övergripande ansvar för att Visions kommunikation, både vad gäller content och produktion når och attraherar våra medlemmar, förtroendevalda och potentiella medlemmar
  • Nära samarbete med andra experter på funktionen samt andra enheter inom förbundet, nationellt och regionalt.
Du ingår i ledningsgruppen för kommunikationsavdelningen och jobbar/samarbetar där med marknadschef, presschef och chefredaktör samt utvecklingschefen som du också rapporterar till.

Vem är du?
Du har tidigare arbetat som chef och har erfarenhet av att leda en kommunikationsavdelning. Vidare så har du akademisk examen i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan likvärdig utbildning.

Din personlighet och motivation är avgörande. Vi söker dig som vill leverera hög kvalité på utsatt tid, har förmåga att tänka nytt och vågar utmana. Som person är du ödmjuk, prestigelös och har lätt för att inspirera andra i din omgivning. Du är bra på att skapa relationer och bygga nätverk. Du är en trygg och resultatdriven chef som går hem i alla led!

Intresserad?
Sök tjänsten via www.360rekrytering.se så snart som möjligt och senast den 25 december. Har du frågor så går det bra att kontakta rekryteringskonsult Lasse Davidsson på 073-150 27 17 eller lars.davidsson@360rekrytering.se Varmt välkommen med din ansökan!

Om Vision

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 186 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO. Läs mer om oss på www.vision.se
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget