Kommersiell Affärsutvecklare till kund i centrala Stockholm

Om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta med kommersiell affärsutveckling inom B2B på ett av Sveriges största mediehus. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med omgående start och fram till september 2017. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

Om jobbet

I rollen som Kommersiell Affärsutvecklare arbetar du med en av Sveriges största jobbsajter som ingår i en stor mediekoncern. Du kommer att ansvara för bolagets gemensamma produktportfölj (paketering och priser) och driva affärsutveckling och strategisk planering i samråd med både försäljningschef och affärsområdeschef. Rollen innefattar såväl strategiska som operativa arbetsuppgifter, och du arbetar nära försäljning, marknad, produkt, kundservice och trafik. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Utveckla den gemensamma produktportföljen genom att konceptualisera produkter till kommersiella erbjudanden.
  • Arbeta nära säljavdelningen med företagets strategiska kunder, ex. vid kund-case, säljpresentationer och kampanjer.
  • Analys och uppföljning av produktportföljen enligt uppsatta KPI:er.
  • Utbildning av produktportföljen.
  • Skapa synergier och förståelse kring produktportföljen genom att agera spindeln i nätet.

Din profil


För att lyckas i rollen har du ett starkt intresse och förståelse för den digitala affären (media/webb). Du har sannolikt haft en liknande roll under 2-5 år med ansvar för affärsutveckling, gärna med inslag av försäljning och projektledning. Erfarenhet från rekryterings- och bemanningssektorn är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är en person som är duktig på att skapa förtroende, att du är utvecklingsorienterad och kommunikativ. För att lyckas i rollen tror vi att du är resultatinriktad, orädd och gärna analytiskt lagd. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för research, konkurrens- och omvärldsbevakning. Du är kommersiellt driven och trivs i en entreprenöriell miljö med snabba beslutsvägar. Rollen kräver att du har koll på marknaden, är nyfiken och påläst om den digitala affären.


Om vår kund


Affärsområdet lanserades i augusti 2011 och har sedan dess tagit en position till att bli en av Sveriges största sajter inom sin bransch. Vår kund erbjuder möjligheten att arbeta i en ung dynamisk miljö som präglas av entreprenörsanda och kreativitet. Detta är ett utmärkt jobb för dig som vill satsa på en karriär inom affärsutveckling och vill jobba i en platt organisation med stora möjligheter till utveckling och framför allt påverkan.


När du blir en av oss


Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se eller konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget