Köksmästare sökes till Tyresö kommun

Om jobbet

Vi söker en köksmästare till Utsikten i Tyresö som har kunskap och vilja av att utveckla äldreomsorgens alla måltider till en lustfylld upplevelse för våra äldre. Samt den kalla mat som levererars till skola, förskola och gymnasium.

Utsikten lagar mat till Björkbackens äldreboende, hemtjänstens matlådor samt huvudkomponenten till Sofiebergs skola, Sofiebergs förskola och Tyresö gymnasium. Totalt tillagas här 1200 portioner. Från och med den 13 januari 2017 tar kommunen över ansvaret för köket från den privatentreprenör som driver det idag.

Arbetsbeskrivning:
Du ska planera, laga mat, utveckla och fördela det praktiska arbetet i köket och serveringen. Du är ansvarig för att följa livsmedels- och driftsbudget samt arbeta med måluppfyllelse. I det administrativa arbetet ingår även matsedelsplanering, egenkontroll och inköp. Som köksmästare har du daglig kontakt med gäster från äldreboendet och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse för inte bara måltider utan även för service. I köket arbetar idag ett härligt gäng med totalt 7 personer som tillsammans utvecklar, tillagar och serverar måltider.

Kvalifikationer:
Vi vill att du har kockutbildning i kombination med erfarenhet av arbete i storkök eller restaurangkök, gärna erfarnhet från äldreboende. Du måste ha erfarenhet av att driva ett kök samt erfarenhet av ekonomiskt ansvar.

Du ska ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt vara van att använda IT-baserade verksamhetssystem som stöd i ditt arbete. Nödvändiga egenskaper för att klara detta uppdrag är förmåga att delegera, planera och prioritera. Samarbetsförmåga, tålamod och servicekänsla är också viktigt. Vidare är det viktigt att du är tydlig, lyhörd, och har ett stort mått personlig mognad.

Om tjänsten:
Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidareanställning 100 %
Tillträde den 1 januari 2017
Månadslön

Kontaktpersoner:
Elin Waltersson (gastronomisk chef) 08-5782 9562
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel 08-5782 9100

Ansökan:
Låter det här som ett jobb som för dig? Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 9 november. Urval och intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget