Köksbiträde till Strandskolan

Om jobbet

Vi söker ett köksbiträde till Strandskolan i Tyresö som har kunskap och vilja av att vara med och utveckla skolans alla måltider till en lustfylld upplevelse för våra elever och pedagoger.

Strandskolan är en F-9 skola med drygt 700 elever + ca 90 personal och som dessutom förser den intilliggande förskolan Strandpärlan med mat för 80 barn + personal. Strandskolan ligger i östra Tyresö. Köket och matsalen på Strandskolan är endast några år gammalt och välutrustat.

Arbetsbeskrivning:
Som köksbiträde är du delaktig i salladsberedning, diskar, serverar och förbereder frukost och mellanmål. Du har daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Du förväntas att vara med och utveckla sallads- och tillbehörsutbudet så att det blir ett bra komplement till måltiden. Strandskolan har en hälsopedagog anställd som arbetar integrerat med köket och ger ett stöd i att nå ut till eleverna med information om en hälsosam livsstil. I köket arbetar idag ett härligt gäng med totalt 7 personer som tillsammans utvecklar, tillagar och serverar skolmåltider.

Kvalifikationer:
Vi ser helst att du har en köksutbildning i kombination med erfarenhet av arbete i storkök eller restaurangkök.

Samarbetsförmåga, tålamod och servicekänsla är nödvändiga egenskaper för att klara av uppdraget, samt att du är en person som tar egna initiativ.

Arbetstid: Tillsvidareanställning 87,5 %, 7 timmar per dag.

Tillträde: den 9 januari 2017 eller efter överenskommelse.

Lön: Månadslön

Kontaktpersoner: Elin Waltersson (gastronomisk chef), tel. 08-5782 9562. Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-5782 9100

Välkommen med din ansökan, senast 2016-12-13. Urval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget