KMA-SAMORDNARE

Om jobbet

VI SÖKER EN ENGAGERAD KMA-SAMORDNARE TILL STOCKHOLM MED OMNEJD.

Ekenhuset söker en person som skall arbeta med Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöfrågor. Ekenhuset är certifierade i BF9K, ett certifieringssystem för byggbranschen, sedan 2005. I takt med att Ekenhuset förändras och växer behöver vi bli fler engagerade medarbetare som brinner för KMA-frågor och söker nu en driven och KMA intresserad person som tillsammans med ett team kan hjälpa oss utveckla arbetet.

Roll och Arbetsuppgifter
Som KMA-samordnare är du en viktig kugge i vårt arbete med KMA-frågor och i denna roll får du vara med och utveckla metoder och hjälpmedel i verksamheten. Detta innebär att ta fram verktyg och rutiner men även att utbilda och informera verksamheten samt kommunicera till kunder och andra intressenter.

Rollen innebär att vara insatt i och ha kunskap om kvalitet, miljö och arbetsmiljö för att kunna stötta produktionen i dessa frågor. Rollen som KMA-samordnare är operativ med många kontaktytor vilket kräver att du är kundfokuserad och har god förmåga att samarbeta samt underhålla goda relationer både internt och externt.

KMA-arbetet börjar i anbudsskedet där kvalitet-, miljö- och arbetsmiljökraven är tydliga och fortsätter sedan genom hela byggprocessen till färdigställande av projektet. Uppstart av nya projekt och bollplank till chefer och andra medarbetare i produktionen är tyngdpunkten för rollen. Din uppgift blir att se till att Ekenhuset lever upp till ställda interna och externa krav.

Du bör även vara strukturerad och kunna ta initiativ till, och följa upp förändringsarbete. För att lyckas i denna roll behöver du vara engagerad och tydlig med väldigt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Mål för rollen är att öka kunskaperna och medvetenheten inom KMA på våra arbetsplatser.
Några exempel på arbetsuppgifter är:
  • Utveckla och förenkla styrande dokument.
  • Planera och genomföra arbetsplatsbesök under projektens genomförande
  • Genomföra interna utbildningar inom KMA-området
  • Säkerställa att projekten följer lagar och förordningar
  • Uppföljning av projektens KMA-arbete
Arbetet innebär resande inom Stockholm/Mälardalen och utgår från Kungens Kurva.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en utbildning inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö och/eller några års arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter, helst inom byggbranschen Erfarenhet av BF9K eller annat tredjepartscertifierat ledningssystem och olika typer av miljöcertifieringar för byggnader t.ex. Breeam, Leed är meriterande. Operativa erfarenheter är meriterande eftersom du i rollen som KMA-samordnare kommer att arbeta nära produktionen ute på våra arbetsplatser. Merparten av vår kommunikation sker på svenska. Du har även god datavana från b.la. Office paketet.

B-Körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
Som KMA-ansvarig hos oss krävs ett brinnande intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Samarbetsförmåga och förmåga att utveckla och underhålla goda relationer är viktiga egenskaper samtidigt som du måste vara noggrann, systematisk och analytisk. Du får inte vara rädd för att driva igenom förändringar, ställa krav och följa upp att saker och ting utförs på det sätt som det skall. För att vara framgångsrik i rollen som KMA-samordnare ser vi att du är öppen, energirik, tydlig och engagerad.

Ansökan
Vid intresse skicka in ditt cv samt personligt brev till jobb@ekenhuset.se,
Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, vid frågor kring tjänsten kontakta Anneli Lundström 08-50581426 eller
Robert Aideheim 08-50581416
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anneli Lundström, 08-50581426

Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Ekenhuset erbjuder kvalitetsmedvetna kunder pålitligt och professionellt hantverkskunnande inom golv, kakel, golvavjämning. skadeservice och badrumsarbeten i Stockholmsområdet. Vi startade 1968 och är nu 150 duktiga medarbetare och företaget omsätter 200 mkr. Våra kunder är byggföretag, fastighetsbolag, kommun och landsting, privatpersoner bostadsrättsföreningar m.fl.

Vi är branschauktoriserade av GBR, PER och GVK samt är produktcertifierade inom BF9K för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

Vårt huvudkontor ligger i Kungens Kurva med filialkontor i Järfälla och Södertälje.