Key Account Manager till Prisjakt

Om jobbet

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser*?
Vi växer ständigt och behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare en stjärna.

Om rollen

Säljteamet i Stockholm består av sju personer. Vi är en tajt och sammansvetsad grupp av filmstjärnor och idrottshjältar med självdistans som lägger stor vikt vid att ha roligt på jobbet. Det enda vi är gravallvarliga om är vår tjänst - en objektiv konsumenttjänst som hjälper människor att fatta köpbeslut.

Som Key Account Manager på Prisjakt kommer du att jobba främst med några av våra största och befintlig kunder. Du kommer i rollen att agera rådgivare ut mot kunderna och erbjuda Prisjakts tjänster som består främst av "Bannerförsäljning" men också hårda årsförhandlingar i vår "Profileringsaffär"

Du förväntas hålla en hög aktivitet och ge nya och befintliga kunder professionell rådgivning, i hur de kan använda Prisjakts tjänst för att nå ut till sin tänkta målgrupp. I rollen kommer du ha ansvar för hela säljcykeln, från första kontakt med kunden och behovsanalys till affärsavslut och vidareutveckling av affärsverksamheten.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av rådgivande tjänsteförsäljning. Vi ser att du har erfarenhet av att driva hela försäljningsprocesser B2B.
Erfarenhet av försäljning inom media är ett krav. Om du har ett sinne för siffror, är kreativ och har ett brett nätverk är detta en bra förutsättning att lyckas i rollen.

Men viktigast av allt är att du har en stark glöd och gåvan att uttrycka dig oerhört väl i tal och text. Ett säljsamtal från dig ska framkalla samma känslor som när man hör Pavarotti sjunga "Ave Maria". Vi är ett litet team och är därför extra måna om att få in rätt personlighet i gruppen.

Skills:
  • Du är en positiv lagspelare som gör affärer på ett professionellt och personligt sätt.
  • Du är framåt och har lätt för att skapa kontakt med nya människor.
  • Du är orädd och tar egna initiativ för att få saker gjorda.
  • Du trivs att arbeta i grupp mot både enskilda och gemensamma mål
  • Du brinner för försäljning och sätter höga krav på din egen prestation. Men viktigast av allt är att du är en trygg, ödmjuk person. med båda fötterna på jorden.
Om oss
Prisjakt är ett företag som inget annat. Som arbetsgivare rankas vi som ett av Sveriges 100 främsta Karriärföretag*. Trots de senaste åren stora framgångar är vi en samling jordnära människor som tar på oss byxorna ett byxben i taget precis som alla andra (Fast när vi väl har tagit på oss byxorna så gör vi galaxens absolut främsta prisjämförelsetjänst).
Vi finns nu i Sverige, Norge, Finland, Irland och Nya Zeeland. Innan detta år är slut finns vi även i Spanien, Frankrike och Italien. Men vi nöjer oss inte där, utan planerar att ta över världen!

Ansök nu

Tycker du att detta låter spännande? Ansök direkt via systemet. Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående.

*http://www.karriarforetagen.se/company/prisjakt
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Mejla eller ring Lena Berlin Stålhammar, +46704740040

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Schibsted Media Group is an international media group with 7000 employees in 30 countries. From Mexico to Malaysia, from Brazil to Norway - millions of people interact with Schibsted companies every day.

We ensure that new and old sofas can be sold. News reports are read and watched when, where and how consumers want. Weather reports are checked with quick online services. Carpenters are found through a couple of clicks. Prices are compared and the latest fashion is browsed... These examples are just some of the ways our services empower people in their daily lives. All around the world.

Our philosophy is built on keeping an open mind, challenging ourselves and the status quo. The goal is to shape the future of our industry. To achieve this we recruit attitude. If you are driven, ambitious, not afraid of challenges and thrive on finding new solutions, we want to hear from you.