Key Account Manager B2B Bilbranschen

Auto1.com · Försäljning · 22 nov

Om jobbet

Key Account Manager B2B Bilbranschen

Vill du arbeta med affärsutveckling i ett oerhört spännande företag i bilbranschen? Då kan det här vara rollen för dig! Vi söker just nu en affärsinriktad Key Account Manager med placering i Stockholm som vill vara med och utveckla ett snabbt växande och kreativt företag.

Varför Auto1.com?

Vi är Europas ledande och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 22 marknader, fler än 2000 anställda globalt och med över 22.000 återförsäljare anslutna i vårt nätverk.

På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljnings och köpprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer ytterligare på den nordiska marknaden!

Din roll

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för att söka upp, underhålla och utveckla relationer till nya och befintliga företagskunder (B2B) inom både inköp och försäljning. I kombination med detta är du med och utvecklar ett helt nytt affärsområde inom Auto1.coms produktportfölj.

Du förhandlar dagligen med våra största kunder och genomför behovsanalyser för att tillgodose varje enskild kund. Du söker ständigt efter att bredda och hitta nya affärsmöjligheter med både nya och redan befintliga kunder.

Tjänsten ligger på 40h/vecka, kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse. Visst resande kan förekomma.

Din kompetens

Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning, gärna inom bilbranschen.

Personliga egenskaper

Du är aktiv och trivs i en miljö med högt tempo där du har många bollar i luften samtidigt. Vi söker en prestationsorienterad person som är utåtriktad, social och förtroendeingivande. Du har en stark drivkraft och tänker alltid långsiktigt och strategiskt när du gör affärer och tar ett stort ansvar för dina kunder. Du har mycket god förhandlingsvana och kommunicerar obehindrat på svenska, i både tal och skrift. Har du dessutom ett stort bilintresse är detta starkt meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som Key Account Manager hos oss ingår du i ett säljteam som tillsammans ansvarar för att uppnå och överträffa uppsatta försäljningsmål. Vi håller till i fina, ljusa lokaler på Östermalm, Stockholm.

Du arbetar i en ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev). Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Beatrice Lönnqvist, HR Manager, på 0708-604691 alternativt rekrytering@vkdb.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Varför Auto1.com?

Vi är Europasledandeoch snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 22 marknader, fler än 2000 anställda globalt och med över 22.000 återförsäljare anslutna i vårt nätverk.

På vår unika
e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljnings och köpprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växerytterligarepå den nordiska marknaden!