Key Account Manager

Telenor · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

Key Account Manager, Partner Sales

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt inom försäljning och kundrelationer. För dig som vill arbeta i en digital värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen. På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Key Account Manager, Partner Sales på Telenor?
Som KAM, Partner sales, skapar du möjligheter för våra partners att sälja Telenors nya digitala tjänster. Du är van vid att leda och driva försäljning och ansvarar för ett av Telenors största partnerkonton. Du förhandlar avtal och driver försäljningen på distriktsnivå i nära samarbete med dina andra account managers i teamet.

Du får...
I rollen som KAM får du vara med och utveckla vår växande partneraffär - vilken du bjuds stora möjligheter att påverka.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
  • Teknisk bakgrund och erfarenhet från telekombranschen
  • Säljerfarenhet, inklusive förhandlingsvana
  • Mycket god förmåga att skapa relationer och nätverk
Det är också bra om du:
  • Har bra koll på budget och utfall
  • Har vana att driva projekt
  • Har erfarenhet av liknande jobb och/eller från indirekt försäljning
Du får inflytande genom att göra ett gott intryck och övertyga i din kommunikation. Du samarbetar bra med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information. Du är resultatorienterad och jobbar på ett systematiskt sätt och ser till att ge stöd till andra för att ni ska kunna nå gemensamma mål.

Vill du skapa framtiden med oss?
Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Jonas Lundqvist, rekryterande ledare, 073-425 26 96 eller Jonas.Lundqvist@telenor.se
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Business ansvarar för försäljning av heltäckande kommunikationslösningar till företagskunder och offentlig sektor. Med kundens upplevelse i fokus och högsta affärsnytta erbjuder vi mobil och fast telefoni, datakommunikation, driftstjänster och Cloudtjänster.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var