Key account manager

Profoto AB · Försäljning · 24 okt

Om jobbet

Svenska Profoto föddes för dryga 50 år sedan i Stockholm, då två eldsjälar bestämde sig för att bygga världens bästa fotoblixt. Idag är vi ett internationellt bolag och branschens ledande och högst ansedda tillverkare av ljusutrustning för yrkesfotografer. Titta på en reklamtavla eller bläddra i ett modemagasin - chansen är stor att det är just våra produkter som ljussatt bilderna du ser.

Dotterbolaget Profoto Nordic som ansvarar för all försäljning och distribution i Norden söker en Key account manager för den svenska marknaden. Uppdraget är att leda och utveckla det affärsmässiga samarbetet med våra återförsäljare, och därmed skapa förutsättningar för tillväxt i hela Sverige.

Du bor i Stockholmsområdet och utgår från kontoret i Sundbyberg alternativt från hemmakontor. En vanlig dag kan det handla om sälj och produktträning för personal i butiken, eller ett möte med en sälj & marknadschef för att anpassa och genomföra en ny marknadskampanj.

Vi söker därför en strukturerad och driven person som talar flytande svenska som har goda kunskaper och erfarenhet av att driva försäljning via återförsäljare inom fackhandeln. Du har en högre utbildning inom sälj och marknadsföring med stort intresse för fotografi med en ambition att utvecklas inom företaget, alternativt en person med lång erfarenhet från fotobranschen. Rollen medför en hel del problemlösande för våra återförsäljare men även viss support till våra slutkunder. Du bör därför du gilla att hantera flera ärenden parallellt och se detta som en positiv utmaning.

Det kommer att ställas höga krav på din förmåga att arbeta såväl självständigt som i mindre grupp. Säljarbetet förutsätter en hel del resande över landet och du bör därför vara helt självgående och tycka om att ha ett omväxlande säljarbete och klara av ensamarbete på fältet. Du är strukturerad, målinriktad och handlingskraftig, och du förväntas ta egna initiativ för att nå uppsatta mål.

För att lyckas i rollen krävs ett stort engagemang samt en god förmåga att skapa och utveckla goda relationer med kunder.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering arbetar vi med Janesköld Senior Consulting AB. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Janesköld på 070-6924312.

Skicka din ansökan innehållandes CV, personligt brev till lars.janeskold@jscab.se.

Sista ansökningsdag är 24 oktober 2016. Vi genomför löpande intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Ring Lars Janesköld, 070-6924312

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget