Key Account Manager, Sverige

Back App · Försäljning · 30 okt

Om jobbet

Är du intresserad av att med välbefinnande i fokus driva strategisk försäljning av moderna kontorsmöbler i skandinavisk design?

Back App har idag, genom en tydlig och professionell målstruktur, ett välutvecklat och stabilt återförsäljarnätverk i Sverige. Vi befinner oss i ett fortsatt expansivt skede där marknadsintresset för hälsa och välbefinnande ökar. Vi söker nu en vass affärsmässig Key Account Manager för att ta vår säljorganisation på den svenska marknaden till nästa nivå.

Som Key Account Manager på Back App ansvarar du för att förstärka vår position på den svenska marknaden genom strukturerad marknadsbearbetning av våra designmöbler. Du ansvarar för att vårda och utveckla relationen med våra befintliga återförsäljare samtidigt som du vägleder och inspirerar dem i deras försäljningsarbete. Som Key Account Manager hos oss har du marknadsförings- och budgetansvar. Du kommer arbeta strategiskt direkt med vår Country Manager och har ett internt stöd av vår support- och marknadsorganisation. Du utgår från hemmet och då vår försäljning är koncentrerad till de tre storstadsregionerna ser vi att du bor nära Göteborg, Stockholm eller Malmö. Du rapporterar till Country Manager Danmark.

Vi söker dig som framgångsrikt har arbetat med kvalificerad försäljning B2B i minst 2-4 år och är redo att ta nästa kliv i din karriär. En tidigare branscherfarenhet och en kännedom om designbranschen är starkt meriterande. Du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning eller design och behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du driven och kreativ. Du trivs med att arbeta målorienterat och självständigt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att kommunicera tydligt både i förhandlingssituationer och för att förmedla mervärdet med olika produktlösningar. Du trivs med ett självständigt arbete och har förmågan att uthålligt driva och komma till avslut i långa säljprocesser. Din personlighet präglas av entreprenörskap och affärsmässighet, där viljan att lyckas är större än rädslan för att misslyckas. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett kreativt och stimulerande arbete i en professionell, innovativ och dynamisk miljö. Vill du utvecklas med oss? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 30 oktober.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Back App utvecklar, tillverkar och säljer ergonomiska produkter för kontorsmiljöer. Våra stolar tränar de stabiliserande ryggmusklerna i ryggen, för att hjälpa människor i kontorsmiljö över hela världen att nå bättre hälsa och välbefinnande. Vi startade 2005 i Norge där vi har vårt huvudkontor och produktion och har idag försäljningskontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Schweiz och UK. Vi är 16 anställda och omsätter DKK 34miljoner. Läs mer på www.backapp.eu/sv