Key Account Manager - Semper

Om jobbet

Sempers välkända varumärke borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är vi ledande aktör i Norden inom kategorierna barnmat och glutenfritt. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och våra produktionsanläggningar i Götene och Falun. Vi är cirka 200 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljard SEK. Semper ingår i den internationella livsmedelskoncernen Hero, som har drygt 4 000 medarbetare i 30 länder. Läs mer på www.semper.se

Semper söker en Key Account Manager till Stockholm

Semper söker en målfokuserad Key Account Manager som kommer arbeta inom dagligvaruhandeln. Detta är en viktig roll hos oss som marknadsledande aktör inom kategorierna barnmat och glutenfritt. Vi vill att du har ett starkt driv parat med ett affärsintresse och en känsla för att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du önskar vidare vara med och göra positiv skillnad kring livsmedel och för Semper samt våra kunder.

Huvuduppgiften i denna roll är att ansvara för försäljning och lönsamhetsstyrning hos några av våra nyckelkunder. Du arbetar med långsiktiga affärsstrategier för befintliga och nya produktkategorier, som genererar tillväxt och lönsamhet för bägge parter. Till din hjälp har du mycket starka varumärken samt en kompetent organisation.

I rollen som Key Account Manager kommer du bl.a. att ansvara för avtal, priser, kampanjer, analyser, prognoser samt uppföljningar, såväl internt som externt. Arbete med sortiment per butik samt kategoriprojekt är också en del av ditt ansvarsområde. Du bör vara en skicklig förhandlare som får saker gjorda och i tid.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort driv, engagemang, trygghet i dig själv samt vara strukturerad och lösningsorienterad. Du är van att arbeta självständigt d.v.s. själv driva på ditt arbete för att nå resultat. Du utgår från huvudkontoret i Sundbyberg. Tänkt bostadsort är Stockholm/ Mälardalen. Du rapporterar till Head of KAM.

Vi söker dig som är en naturlig lagspelare och tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Att du är prestigelös och gillar att ”kavla upp ärmarna ” är en förutsättning för att du ska trivas hos Semper.

Vi erbjuder:
  • Ett stimulerande och utvecklande arbete inom ett marknadsledande företag med ett starkt varumärke och gott renommé
  • Dig att utvecklas tillsammans med professionella säljkollegor
  • Frihet under ansvar
Vi söker dig som:
  • Har minst 3-års erfarenhet från en liknande roll inom dagligvaruhandeln
  • Har gedigen erfarenhet av uppsökande försäljning och förhandlingsvana
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer
  • Van att arbeta strategiskt med en analytisk förmåga
  • Är resultatinriktad, engagerad och självgående
  • Har eftergymnasial utbildning, gärna Civilekonom
Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i Svenska och Engelska både i tal och skrift. Du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Arbestål. Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt. Din ansökan registreras endast då du söker via ”Ansök här knapppen" som tar dig vidare till vår hemsida www.salesonly.se

Har du frågor kring tjänsten når du Cecilia lättast via mail: cecilia.arbestal@salesonly.se alternativt 073-961 30 73.

Sökord: KAM, Key Account Manager, sälj, säljare, Stockholm, AM, Account Manager, b2b
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget