Key Account Manager - Offentlig Sektor - Metria

Om jobbet

Metria är en ledande aktör på marknaden för digitala karttjänster, mätning och geografiska informationssystem. Av kart- och mätdata skapar vi värde för våra kunder som finns inom bank och försäkring, infrastruktur, skog, kris och försvar samt kommuner och övrig offentlig sektor. Vi är ca 250 medarbetare och finns representerade på 24 kontor från Malmö i Söder till Kiruna i norr. Nu söker vi en erfaren Key Account Manager som kan ta sig an vår växande affär i offentlig sektor.

Som KAM på Metria bearbetar, underhåller och utvecklar du nyckelkonton inom offentliga sektorn. Du kommer att sälja Metrias utbud av fastighetsinformation, kartor och bilder, konsulttjänster inom geografiska IT-system, samhällsplanering med mera. I rollen ingår ansvar att knyta kontakter och skapa relationer med kunder som till exempel enhetschefer inom försvaret, kommundirektörer eller inköpare. Du fungerar som kontaktyta både internt och externt.

Vi tror att du är proaktiv och lösningsorienterad och brinner för att göra affärer och bygga relationer. Du förstår värdet av hög aktivitet och trivs med en kombination av korta och långa säljcykler. Du har lätt att samarbeta och tar egna initiativ. Självklart har du ett stort intresse av offentlig sektor och dess behov.

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk utbildning t.ex. ekonomi, marknad eller försäljning.
  • Har 3-5 års erfarenhet av kvalificerad och komplex lösningsförsäljning.
  • Är självgående med förmåga att prioritera och organisera.
  • Har erfarenhet av upphandling under LOU (Lagen om offentlig upphandling).
Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i en växande säljorganisation där du utgår från Stockholm men har hela Sverige som arbetsområde. Du kommer att rapportera till marknadschefen.

Välkommen med din ansökan!

Idenna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Paul Sredojevic och Johnny Björklund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul på tel: 0760001863 och Johnny på 0760001807 eller via mail: paul.sredojevic@salesonly.se eller johnny.bjorklund@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt.

Du ansöker via ”Ansök här” knappen nedan, som tar dig till annonsen på vår hemsida
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget