Key Account Manager - Delicato Bakverk AB

Om jobbet

Vi söker nu en relationsskapande Key Account Manager med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer med våra kunder inom segmentet Foodservice - grossister och kedjekunder inom hotell, restaurang och café. Din huvuduppgift som Key Account Manager är att driva och utveckla våra affärer inom dessa kundsegment.

Din profil

För att lyckas som Key Account manager hos oss på Delicato brinner du för att påverka och skapa! Vi söker dig som är förtroendeingivande handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera. Du rapporterar direkt till Affärsområdeschef Foodservice.

Vi söker dig som:
  • Brinner för att hitta nya vägar och gå utanför komfortzoner varje dag, samt att ha drivkraften att vara med och skapa en kreativ anda som smittar av sig.
  • Inte är rädd för förändringar.
  • Har minst tre års erfarenhet från liknande Foodservice/HORECA, företrädelsevis inom FMCG.
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ.
  • Har akademisk examen med business/management/ekonomisk inriktning alternativt IHM.
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
Vi erbjuder:
  • Ett mycket attraktivt arbete i en central roll där du arbetar med att utveckla företagets affärer.
  • Möjligheten att få vara med och skapa och bygga vidare på en påbörjad framgångsresa.
  • En innovativ produktportfölj innehållande starka varumärken.
  • Tjänstebil.
Har du det som krävs för att lyckas hos oss i denna roll ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Du ansöker via "ansök här-knappen" nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se För eventuella frågor är du välkommen att ringa Daniel på 0765259029.

Delicato (Delicato Bakverk AB och Systerföretaget Mobergarna) är Nordens största tillverkare av konditorivaror. Denna position har nåtts genom en långsiktig och målmedveten satsning på kvalitet, både gällande råvaror och yrkeskunnande. Sortimentet omfattar allt från choklad till tårtor, konditoribitar, kakor och skum. Flera av bakverken är välkända konditoribitar såsom Dammsugaren och Delicatobollen. Delicato står nu inför en mycket spännande förändringsresa med syfte att skapa Nya Delicato och dubblera omsättningen till år 2020. Med siktet inställt på att leda utvecklingen av moderna svenska fikaupplevelser söker företaget nu gruppledare till bageriproduktionen.

Sökord: HORECA, KAM, livsmedel, fmcg, grossist, café, restaurang, hotell, säljare, Account manager
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget