Kemist - Wiklunds

Om jobbet

Vi utökar nu vår personalstyrka meden Kemist för att höja kompetensen, och möta våra kunders krav, när det kommer till farligt avfall. Vill du vara med och utveckla Wiklunds inom detta område och brinner för nya utmaningar så har vi tjänsten för dig.


Arbetsuppgifter

Din roll innebär att vara erfaren gällande hantering och sortering av avfallskemikalier samt aktivt delta i driften för insamling och sortering av avfall.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Sortering (och vid behov även transport till anläggning) av avfallskemikalier på plats hos kund samt på egen anläggning
- Upprätta dokumentation för transport av farligt avfall
- Styra avfall till rätt behandling - vad får tas emot vart?
- Hålla sig uppdaterad inom området samt vid möjlighet och behov hålla utbildningar inom området (ex ADR 1.3 samt kemikaliekunskap)

Kvalifikationer
- Eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning kemi samt gärna arbetslivserfarenhet på området.
- Du har goda kunskaper om lagstiftning och klassning av farligt avfall, farligt gods samt miljölagstiftning.
- B- körkort är ett krav och C - körkort samt YKB är meriterande.
- Goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift.
- Erfarenhet från avfallsbranschen/arbete med farligt avfall är meriterande.
- Det är önskvärt att du har genomgått ADR- utbildning.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med sex månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid och placerad på huvudkontoret i Kallhäll.

Ansökan
Vänligen ansök genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till jobb@wiklunds.se så snart som möjligt, dock senast 2016-11-30. Skriv Kemist i ämnesraden.

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt
Frågor om tjänsten hänvisas till Avdelningschef Camilla Sundman på telefon 08 - 505 956 13 eller via e-post på camilla.sundman@wiklunds.se.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Camilla Sundman, 08 - 505 956 13

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde hos våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro och Uppsala. Företaget omsätter ca 250 miljoner och har ca 180 anställda. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se


Hitta hit

Järfälla Visa på karta

Visa var