Kart- och mätingenjör till Skog & Mark

Om jobbet

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi erbjuder en tjänst hos Skog & Mark som Mätingenjör för vår verksamhet i Svealand. Vattenfall Services avdelningar Skog & Mark genomför skogliga underhållsuppdrag både inom Vattenfall koncernen och mot andra nätägare och elproducenter. Som Kart- och mätingenjör är du även delaktig i Vattenfalls entreprenaduppdrag inom nybyggnation och underhåll.

Din roll som mätingenjör
Som Mätingenjör hos oss blir det du som får ansvaret för:
  • Utsättning och inmätning med GPS och totalstation i fält.
  • Databearbetning och kartframställning i GIS-programvara.
  • Geografiska analyser med GIS-programvara.
  • Planering av mätverksamheten.
  • Kundkontakt och Marknadsföring.
Rollen som Kart- och mätingenjör innefattar cirka hälften fältarbete och hälften arbete på kontor men kan variera i olika grad beroende på säsong.

Dina kvalifikationer som mätingenjör
Vi söker dig som har relevant utbildning inom inmätning och utstakning från högskola eller KY-utbildning eller motsvarande erfarenhet. Ett krav är att du har erfarenhet arbete inom kartframställning och GIS-analyser med MapInfo, ArcGIS eller AutoCad. Vidare är det ett krav att du har minst några års dokumenterad erfarenhet av inmätning och utsättning med GPS och totalstation i fält. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom infrastrukturprojekt, speciellt elbranschen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och för att passa för uppdraget är du strukturerad och serviceinriktad. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en god förmåga att arbeta självständigt ute på fält. Vidare ser vi gärna att du är social och har lätt för att kommunicera med människor i din omgivning samt dela med dig av din kunskap.

Placeringsort är Stockholm

Frågor
Rekryterande chef Mia Eriksson, tfn 070-671 22 20
Rekryterare Johan Macdonald, tfn 0730852763

Fackliga representanter
Anders Sundqvist Unionen
Torbjörn Mårtensson SEKO
Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna.
Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mia Eriksson, 070-671 22 20

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Våra 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag.
Våra fyra kärnvärden är prestation, samarbete, säkerhet och kundfokus.