Karriärmöjlighet på stort telekombolag med start på kundtjänst

Om jobbet

För kunds räkning söker Centric nu tre personer som ska arbeta på deras kundtjänst.

Kunden är en ledande telekomoperatör med tjänster inom bland annat telefoni och internet.

Till teamet Business Customer Support i Kista söker vi fler medarbetare och vi är intresserade av dig som har minst gymnasieutbildning och har arbetat 1-2 år med kundservice och/eller administration.

Du börjar som konsult med anställning på Centric och inleder med tre veckors internutbildning. Mycket goda möjligheter till anställning hos kund på sikt.
I ditt dagliga arbete hjälper du företagets ramavtalskunder med ärenden som exempelvis frågor kring abonnemang, avtal, simkort och fakturor. Du kommunicerar via mail och telefon och arbetar dagligen i ett stort antal stödsystem. Tempot är relativt högt och teamet arbetar målfokuserat.

Din profil
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • 1-3 års arbetslivserfarenhet av serviceyrke med kundkontakt
  • Erfarenhet av support via telefon och mail
  • Van att arbeta i flera olika IT-system samtidigt
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Van att arbeta utefter högt tempo och högt uppsatta mål
Du har ett stort engagemang och söker dig till ett bolag där du får möjlighet att ta stort ansvar över dina kunder, dina ärenden och din prestation. Du trivs med att arbeta målfokuserat och känner dig bekväm med att kontinuerligt fatta egna beslut. Du behöver kunna kommunicera med kunder samtidigt som du gör noteringar i de olika systemen.
Den som gör bra ifrån sig på den här positionen har mycket goda chanser att få en fin och långsiktig karriär inom olika delar av företaget. Om du är en sån som vill ta för dig så är det kanske precis dig vi söker!

Vi kan erbjuda dig
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade killar och tjejer, så registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Patrick Kinni på tfn: 0734-159372 eller patrick.kinni@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, it-tekniker, customer support, admin, first line, 1st line, kundtjänst, konsult, IT-konsult, Consultant, data, Telekom, Kista, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?