Om jobbet

Arbetsbeskrivning

För att stärka upp organisationen ytterligare söker vi nu en medarbetare som ska arbeta med anbud och kalkyler inom ventilation.

En kalkylator upprättar kostnadskalkyler för installationer som ligger till grund för en stor del av verksamheten i ett entreprenadföretag.
Riktiga kalkyler är en förutsättning för god lönsamhet. Som kalkylator har man nära samarbete med projektledarna i företaget.

Profil för tjänsten

Vi vill att du har flera års erfarenhet av ventilationskalkylering och kalkylprogram. Relevanta referenser av CAD verktyg, t ex MagiCAD. Dessutom vill vi ha du har goda kunskaper av ventilationsbranschen såsom kalkylator, montör, projektledare eller projektör.

Du är en noggrann och ansvarstagande person med utvecklad social kompetens.Du kan svenska flytande i både tal och skrift. Grundläggande datorvana och B-körkort är ett krav.

Information och ansökan

Placeringsort: Södertälje

För mer information kontakta avdelningschef David Lindahl, mail: david.lindahl@dynamate-is.se, tel: 070 165 43 51.

Vi gör urval löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt till jobba@dynamate-is.se

Annonsförsäljare undanbedes ringa då vi redan valt annonsvägar.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

DynaMate Industrial Services utför service- och underhållstjänster och är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 300 anställda och med en omsättning på ca 350 miljoner kronor. Det är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB.

DynaMate Industrial Services utför tjänster som möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet för Svensk industri och fastighetsdrift. Vi bedriver verksamhet inom fyra affärsområden, Engineering, Underhåll, Industri och Entreprenad över hela Sverige.


Hitta hit

Södertälje Visa på karta

Visa var