Kalkylator sökes för direktrekrytering till entreprenadföretag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du utbildad inom byggteknik eller har du arbetat inom rör, ventilations- eller sprinklerbranschen och vill ta nästa steg i en roll som kalkylator? Är du en noggrann person som tycker om att arbeta med siffror? Läs då vidare!
Vi söker för vår kunds räkning en kalkylator för en direktrekrytering. Vår kund är ett entreprenörsföretag inom ventilations- och klimatbranschen med stort tekniskt kunnande för system, produkter och installationer. De erbjuder kompletta funktionslösningar omfattande ventilation och service. I takt med att företaget expanderar behöver kalkylavdelningen en ny medarbetare.

I rollen som kalkylator ansvarar du för kontakten med kund i samband med uppdragsförfrågning. Vidare är du involverad i offertberedning, förhandling och uppföljning av uppdragförfrågningar.

Uppdraget innebär att du blir direktanställd av vår kund som har sitt hemtrevliga kontor i Årsta, nära kollektiva förbindelser. Det är en heltidstjänst som beräknas starta så fort vi hitta rätt person. Kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är utbildad inom byggteknik alternativt har arbetat i en roll som projektledare eller montör inom rör, ventilations- eller sprinklerbranschen och vill ta nästa steg. Vi ser att du har goda kunskaper inom Officepaketet och specifikt Excel. Du kan tala och skriva svenska obehindrat. Som person är du noggrann och har stort intresse för siffror. Vidare är du en öppen och ärlig person och vill arbeta i en platt organisation där kollegorna hjälper och stöttar varandra. Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag!
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!