Kablagemontör sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker en kablagemontör till uppdrag hos vår kund som tillverkar och monterar apparatskåp. Företaget är ett av de ledande inom sin bransch. Start är omgående och behovet beräknas sträcka sig i minst 2 månader, men med möjlighet till förlängning. Kundföretaget har mycket gott rykte som arbetsgivare och fäster stor vikt vid personalens trivsel.

Arbetsuppgifterna är montering av kablage. Tjänsten är placerad i kundens lokaler i nordvästra Storstockholm och arbetstiderna är ca 7-16.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet som kablagemontör. Du är van vid att arbeta i högt tempo och är noggrann. Stor vikt fästs vid fingerfärdighet och händighet. Som person är du glad, positiv och ödmjuk.

Låter det som ett jobb för dig? Ansök med CV direkt eftersom vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.