Juniorsäljare

Om jobbet

Sökes 2 juniorsäljare

Nu söker vi två resultatorienterade, positiva säljare med ett härligt driv. Hos oss på Svenska Kunskapsförlaget AB kommer du att arbeta med Sveriges största läromedel inom Natur och Miljö för grundskolan kallad Natur & Miljöboken. Läromedlet finansieras kommunvis genom kontakt med det lokala näringslivet som etableras via telefon varför en trevlig röst och som sagt driv är två nödvändiga verktyg för att lyckas.

Under introduktionen på 3 månader arbetar du med en garantilön, efter detta kommer grundlön samt provision utbetalas och du kommer att ha mycket goda förtjänstmöjligheter.

Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler på Kungsgatan mitt i Stockholm, arbetar 8-16 måndag-torsdag och fram till 15.30 på fredagar vilket innebär 34,5 timmar per vecka. Vid fast anställning utgår även friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och utbildningsbidrag, vi har givetvis även kollektivavtal.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning då du kommer få den hjälp och stöd du behöver av våra etablerade säljare och säljledning. Vi nyttjar 6 månanders provanställnig.

Välkommen snarast med din skriftliga ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Bakom läromedelsserien Natur & Miljöboken står Svenska Kunskapsförlaget AB. Vi är ett helt oberoende och politiskt obundet företag, grundat 1993. Genom att ge ut pedagogiska läromedel och material vill vi vara en bidragande kraft i samhället för en hållbar utveckling. Vår utgivning bygger på samverkan med kommuner, näringsliv, myndigheter och organisationer. Tack vare våra samarbetspartners kan vi ge ut våra läromedel och böcker till grundskolans årskurs 4-6.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var