Juniora processoperatörer till Octapharma

Om jobbet

Är du intresserad av tillverkningsindustrin/processindustrin? Nu finns chansen att utvecklas som processoperatör inom läkemedelsbranschen! På Octapharma kommer du få möjligheten att växa in i rollen som operatör med hjälp av interna utbildningar och ett coachande ledarskap. Octapharma är ett familjeägt företag beläget centralt på Kungsholmen. Vill du jobba på ett företag som räddar liv tillsammans med trevliga kollegor Då är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Octapharmas räkning flera processoperatörer till deras bulkproduktion. Du kommer att tillhöra ett team om 6-9 personer där ni tillsammans renar proteiner från blodplasma till halvfabrikat. För din personliga utveckling som operatör erbjuds interna utbildningar kopplade till läkemedelsindustrin.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Octapharma.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som processoperatör kommer du att tillhöra bulkproduktionen. Verksamheten består av att rena proteiner från blodplasma till halvfabrikat för vidare leverans inom produktionen.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:
 • Arbeta självständigt med centrifugeringar, filtreringar, infrysning och gelkromatografi
 • Utföra bufferttillverkning, tillsatser, provtagningar
 • Utföra rengöring, sanering av utrustning, varor och lokaler
 • Följa instruktioner och metoder för tillverkning samt jobba enligt GMP och myndighetskrav
 • Dokumentation och rapportera avvikelser
Tjänsten passar dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller liknande samt har erfarenhet av och intresse för processindustrin. Du är bekväm med att arbeta 3 skift vilket även innebär natt och helgarbete. Då tjänsten är av fysisk karaktär ser vi därför att du som söker kan hantera en del tunga lyft.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning med teknisk eller kemisk inriktning eller motsvarande kompetens
 • Har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin
 • Talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska
 • Är bekväm med att arbeta skiftgång (kontinuerligt 3-skift) inklusive helg- och nattarbete
Det är meriterande om du har erfarenhet av läkemedelstillverkning eller av att arbeta enligt GMP.

Som person är du noggrann, flexibel och stresstålig. Du har ett målinriktat fokus samt en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Vi lägger även stor vikt vid god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i team tillsammans med engagerade kollegor. Du är social och bidrar till en god stämning i gruppen.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kungsholmen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.