Juniora ekonomer med IT-intresse för implementation av välkänt affärssystem

Academic Work · Ekonomi · 21 jan

Om jobbet

Har du studerat ekonomi eller IT och befinner dig i starten på din karriär? Har du en god förståelse för det ekonomiska flödet samtidigt som du har ett systemintresse och vill arbeta affärsorienterat? Academic Work söker nu för programvaruföretaget Unit4:s räkning åtta konsulter som ska arbeta med implementering av affärssystemet Business World. I rollen får du chans att utvecklas i en nytänkande organisation med stora satsningar på individanpassad kompetensutveckling och ett välplanerat introduktionsprogram som nu utförs i sitt framgångsrika upplägg för andra gången. Start är 30 januari 2017 men vi går igenom ansökningar löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för programvaruföretaget Unit4:s räkning åtta applikationskonsulter. Företaget är under stark utveckling och behöver därför utöka sin styrka. Unit4 erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster inom Business World (tidigare Agresso) och kunderna är varierande stora och medelstora företag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unit4:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Unit4.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du att arbeta nära våra kunder med nyimplementationer, uppgraderingar och utveckling. Du kommer att arbeta med ett till flera parallella projekt som leds av en projektledare.

Såhär berättar en av de konsulter som rekryterades via Academic Work våren 2016 om programmet:

"Fasttrack-programmet hos Unit4 har verkligen gett mig en god grund och ett brett kontaktnät att stå på för framtida utmaningar som applikationsskonsult! Jag har inte bara fått en gedigen utbildning inom Unit4 Business World, utan också en god förståelse för verksamheten och dess framtida visioner!"

Du kommer till exempel att:
  • Hålla i workshops och utbildningar ute hos kund
  • Göra uppsättning i Business World
  • Testa och kvalitetssäkra
  • Löpande utveckla kundernas installationer
Tjänsten inleds med ett tre månader långt introduktionsprogram, Fast Track Consultancy Program. I denna period ingår både lärarledd utbildning, E-learning och praktik. Syftet med programmet är att erbjuda en kickstart för att komma igång i arbetet som konsult.

Rollen passar dig som är i startgroparna av din karriär och intresserad av både ekonomi och IT. Tjänsten erbjuder mycket spännande utvecklingsmöjligheter i form av regelbunden kompetensutveckling anpassat efter behov och intresse, en stor verksamhet med chans till utveckling i andra roller längre fram och stöttning av seniora medarbetare.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad utbildning från högskola/universitet inom ekonomi och/eller IT, exempelvis företagsekonomi, förvaltningsekonomi, industriell ekonomi eller systemvetare
  • Har någon typ av erfarenhet av att arbeta i en ekonomirelaterad roll, exempelvis vid sidan av studier eller sommarjobb och har en grundläggande förståelse för det ekonomiska flödet
  • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Till denna tjänst fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper där det är viktigt att du är affärsorienterad och kommunikativ eftersom du kommer att arbeta nära kunderna. Vidare trivs du i ett högt arbetstempo där du gärna kommer med egna initiativ och tar stort ansvar för ditt arbete. Eftersom du kommer att arbeta som en del av ett team där alla hjälps åt har du en god laganda och sprider positiv energi omkring dig.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida..
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Unit4 är en ledande leverantör av affärssystem till medelstora och stora företag och organisationer. Företaget levererar värdeskapande lösningar inom Ekonomi, Lön/HRM och för Projekthantering, såväl som Fastighetsadministration och Logistik. Unit4:s absoluta målsättning är att de lösningar och tjänster som erbjuds skall bidra till att kundföretagen kan arbeta mer effektivt och därmed kunna fokusera mer på sin kärnverksamhet. Unit4 AB ingår sedan år 2000 i den holländska koncernen Unit4 som har kontor i flera världsdelar med sammanlagt mer än 4000 anställda. Det svenska huvudkontoret i Stockholm är beläget i fina lokaler i Frösundavik i Solna där de är drygt 400 medarbetare.