Juniora arbetsledare till Züblin!

Om jobbet

Har du nyligen tagit examen inom exempelvis bygg/anläggning och vill komma ut på arbetsmarknaden? Har du ambitionen att leda andra och skapa dig en god inblick inom byggbranschen? Detta kombinerat med tidigare ledarerfarenhet gör dig till den perfekta kandidaten! Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Züblins räkning juniora arbetsledare till deras Stockholmskontor! Rollen som arbetsledare innefattar en omväxlande och utmanande roll där du tillsammans med andra arbetsledare kommer att ansvara över yrkesarbetarna som befinner sig i Stockholm men även runtom i landet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Züblin. Züblins intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer din främsta arbetsuppgift vara att leda den dagliga verksamheten på Züblins olika arbetsplatser. Det innebär att du som söker behöver ha B-körkort för att kunna göra resor till de olika arbetsplatserna. I ditt dagliga arbete kommer du leda samt stötta medarbetarna genom att hålla veckomöten med respektive arbetsgrupp, samla in dokumentation och protokoll. I rollen förväntas du enbart delta vid riskinventering av kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbetet. Utöver detta förväntas du läsa igenom arbetshandlingar, kontrakt samt ansvara för rapportering av olyckshändelser och tillbud till projektchef och KMA.

Du kommer till exempel att:
 • Gå igenom arbetsberedningar med yrkesarbetare avseende riskfyllda moment
 • Leda och fördela arbetet i den dagliga produktionen
 • I samarbete med produktionschef upprätta arbetsberedningar och tidplaner
Vi söker dig som

Vi tror att du som söker är i början av din karriär och är intresserad av att rivstarta din karriär alternativt att du har likvärdig erfarenhet sedan tidigare men att du söker efter en ny spännande utmaning! Möjligen har du förvärvat din erfarenhet genom utförd praktik inom bygg- och anläggningsbranschen. Det är väldigt vitkigt att du sedan tidigare har någon typ av ledarerfarenhet.
 • Innehar B-körkort
 • Nyligen avslutat dina eftergymnasiala studier inom arbetsområdet alternativt tagit examen sommaren 2016
 • Har ledarerfarenhet
 • Kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat då du dagligen kommer att ha kontakt med övriga medarbetare
 • Goda kunskaper i MS Office
Det är meriterande om du har erfarenhet av valfritt tidsplansprogram.

Som person strävar du efter att ständigt prestera och du har lätt för att både ge och ta kritik. Du är driven och ivrig att lära dig nya saker samtidigt som du själv kan komma med egna förslag. Vidare är du en person som inte är rädd för nya utmaningar och du har en förmåga att tänka kreativt. Du är kvalitetsmedveten, har god moralisk kompass och är ärlig. För att trivas i arbetsgruppen är du som söker social och relationsskapande.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månader, med möjlighet till förlängning
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Züblin Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Züblin Spezialtiefbau med säte i Stuttgart, Tyskland. Sedan våren 2005 är Züblin etablerat på den svenska marknaden där vi utför arbeten inom avancerad djupgrundläggning, anläggning och infrastrukturprojekt. Züblin har lång erfarenhet av infrastruktur- och grundläggnings-arbeten, tidigare projekt i Sverige innefattar bland annat Norra Länken och Citybanan i Stockholm och Marieholmstunneln i Göteborg.