Junior utvecklare till expansivt bolag i centrala Stockholm

Framtiden · Data & IT · 25 nov

Om jobbet

Här är den optimala tjänsten för dig som vill arbeta som utvecklare på ett företag som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Företaget låter dig utveckla dina styrkor och dina intressen styr vilken väg du vill gå.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos vår kund kommer du i huvudsak att programmera i C#. Dina uppgifter kommer vara att ta emot önskemål från kund, implementera dessa och slutligen leverera en lösning. Önskemålen kommer att vara av specialanpassad natur och rymmas inom områdena funktion och integration. Du kommer att arbeta självständigt i projektform men med stöd från ditt team som innefattar ytterligare sju personer.

Under den inledande perioden får du som utvecklare stöd i arbetet av en kollega i form av mentorskap.

Din profil

För att trivas och lyckas i tjänsten som utvecklare krävs att du mycket väl behärskar både C# och SQL. Det är också bra om du har kunskaper och erfaranheter av VB.Net.

Utbildning inom data och systemvetenskap på antingen högskola/universitet eller yrkesutbildning efterfrågas. Så också teknisk kunskap om nätverk, Active Directory och servrar. Erfarenheter av att arbeta i projekt eller med projektledning premieras.

Krav:
  • C#
  • SQL
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande egenskaper:
  • Nordiska språk
  • Javascript, .Net, Html
  • Ekonomiskt tänk
Som person bör du vara social och serviceminded eftersom rollen som utvecklare på företaget innefattar mycket interatktion med såväl kunder som kollegor.

Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Start: November eller enligt överenskommelse

Ansök nu! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Företaget hjälper både små och stora bolag med effektivisering av ekonomiska processer från beställning till betalning.I dalgsläget är företaget marknadsledande på elektronisk hantering av leverantörsfakturor. Genom deras egenutvecklade produkt hjälper de kunder att koppla ihop inköp, fakturor och avtal. Vår kund arbetar med fler än 1600 företag i 34 länder.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.